amirhossein.m 100 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من کتابخونه فراخوانی رو دانلود کردم با آموزشش ولی همش لیست ویو رو آموزش میدادن من لیست ویو ندارم و میخوام فقط ی متنی با تصویراز دیتابیس بیاد تو اسکرول ویوم با کتابخونه فراخوانی نسخه3 لطفا بگید. خیلی احتیاج دارم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام میتونید یه ایمیج ویو بذارید ، و پایینش یه اسکرول ویو با متن هر دورو با هم نمیتونید وارد کنید مثلا میگم نمیتونید چندتا عکس رو بین چند تا متن قرار بدید با فراخوانی موفق باشید عزیزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من دقیقا منظورتون رو از کتابخونه فراخوانی متوجه نشدم اما من برای لود یک عکس و متن به صورت زیر عمل کردم اول تو تیزاینر یه ایمیج ویو و اسکرولذ ویو بزارید و بعد معرفیش کنید تو کد نویسی و یک لیبل هم بدون دیزاینر توی کد نویسی اضافه کنید به صورت زیر : Private ScrollView1 As ScrollView Private ImageView1 As ImageView Dim lable1 As Label حتالا باید کدهای فراخوانی دیتابیس رو بنویسید که به صورت زیر هستش به صورت کاملفقط بید یادتون باشه اطلاعات خودتون رو جایگزین اطلاعات زیر کنید (متغیر s که در کدهای زیر میبینید از یه اکتیویتی دیگه فرخوانی شده که خودتون اصلاح کنید) If File.Exists(File.DirInternal,"asheghanehdb.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"asheghanehdb.db",File.DirInternal,"asheghanehdb.db") End If If asheghaneh.s.IsInitialized=False Then asheghaneh.s.Initialize(File.DirInternal,"asheghanehdb.db",False) End If Dim cur As Cursor cur=asheghaneh.s.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1") cur.Position=0 ImageView1.Bitmap=namayesh Dim lable1 As Label lable1.Initialize("lable1") lable1.Text=cur.GetString("matn") ScrollView1.Panel.AddView(lable1,0,0,ScrollView1.Width,ScrollView1.Height) lable1.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(lable1,lable1.Text) ScrollView1.Panel.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(lable1,lable1.Text)+ 10 ساب زیر هم برای نمایش عکس هست Sub namayesh As Bitmap Dim cur As Cursor cur=asheghaneh.s.ExecQuery("SELECT aks FROM Tbl1") cur.Position=0 Dim bytes() As Byte bytes=cur.GetBlob("aks") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirhossein.m 100
سلام دوستان من کتابخونه فراخوانی رو دانلود کردم با آموزشش ولی همش لیست ویو رو آموزش میدادن من لیست ویو ندارم و میخوام فقط ی متنی با تصویراز دیتابیس بیاد تو اسکرول ویوم با کتابخونه فراخوانی نسخه3 لطفا بگید.
خیلی احتیاج دارم مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.