nasim 370 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه کاربرای انجمن من میخواستم فونت تب لایوت رو تو برنامم عوض کنم ولی نمیتونم منظورم این قسمتاس که فونت دیفالته اندروید اگه کسی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ یک sub به این شکل درست کن Sub SetTypeface(parent As Panel, t1 As Typeface,txtsize As Int) For Each v As View In parent If v Is Label Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = t1 lbl.TextSize = txtsize Else If v Is Panel Then SetTypeface(v, t1 , txtsize) End If Next End Sub و تو Activity_Create SetTypeface(TabLayout, Typeface.LoadFromAssets("vazir.ttf"),14) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ خیللی عالی بود فقط یه چیزی سایز فونت اصلا تغییر نمیکنه ثابت میمونه هرچقد عدد رو بزرگتر میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezac 13 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۷ من هم استفاده کردم. اندازه فونتش تغییر نمیکنه. لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۷ سلام و درود؛ فکر میکنم اصولا نباید اندازه متن رو در ویوهای استاندارد تغییر داد یا اگر هم بخواید تغییر بدید احتمالا از طریق ریسورس امکان پذیر باشه. بجای تغییر اندازه فونت، از وزن های دیگر فونت استفاده کنید مثل بولد یا مدیوم یا لایت یا... دوستان، من الان کلاس DSTablayout رو توی نسخه جدید دوباره دیدم؛ ظاهرا در نسخه جدید برای متن تب میتونید از CharSequence (CSBuileder) استفاده کنید خب با این کلاس میتونید هم بهش فونت بدید هم سایز متن رو عوض کنید هم اینکه از فونت آیکون های متریال و AWESome استفاده کنید. هرچند فکر میکنم اندازه متن رو بیشتر از حد استاندارد خود ویو نمیشه بزرگتر کرد، امتحان کنید نتیجه رو توی تاپیک هم بنویسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nasim 370
سلام به همه کاربرای انجمن
من میخواستم فونت تب لایوت رو تو برنامم عوض کنم ولی نمیتونم
منظورم این قسمتاس که فونت دیفالته اندروید
اگه کسی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.