sahell2 22 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 سلام دوستان میخاستم یه راهنمایی ازتون بگیرم در مورد تبلیغات به نظر شما بعد این همه برنامه نویسی که مخصوصا اساتید داشتن ، استفاده از کدوم تبلیغات بهتره من الان حساب میکنم تبلیغات عدد کمتر از 20 تومن حساب میکنه برام که خیلی کمه حتی در مقایسه با چیزی که خودش گفته میخام راهنمایی کنید اگه تبلیغات دیگه میدونید تا جایی که مقدور هس معرفی کنید و مزایا اونو بگیم ازتون ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 فک کنم کلیک یاب بهتر از عدد باشه (کتابخانه و آموزش متنی اش موجوده ) چون میشه برای تمامی مارکت ها استفاده کرد و بخصوص اینکه چندتا اندازه برای بنر داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahell2 22 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 ممنونم - بنظرتون توسعه یار چطور هس ؟ در ضمن تعرفه اونم مثل عدد نباشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 توسعه یار که برای ارسال پوشه , که انصافا امکانات خوبی داره بفرما خودتون توسایت کلیک یاب همه چی رو مطالعه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahell2 22 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 وقتی معرفی کردید رفتم و نگا کردم تا همین الان - فقط خواستم تجربه شخصی شما رو بدونم چون برای تجربه باید یه مدت باهاش کار کنم - اخر سرم ممکنه به چیزی برسم که اگه کسی از اول راهنمایی می کرد موفق تر بودم -سوالمم صرفا بر همین مبنا هس وگرنه میتونم تو گوگل سرچ کنم برم دنبال یکیش آخر سر بعد چند ماه شکست بخورم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 من از کلیک یاب برای وب استفاده کردم قبلا امارشون کاملا دقیقه م تعرفه مناسبی رو ارائه میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.