alihack 52 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان و اساتید من یه دکمه دارم میخوام روزی فقط 10 بار بشه اونو زد بعد ده بار غیرفعال شه و روز بعد فعال شه و بازم ده بار میدونم باید با سرویس و ساعت کار کنم ولی نمیدونم چطوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان و اساتید من یه دکمه دارم میخوام روزی فقط 10 بار بشه اونو زد بعد ده بار غیرفعال شه و روز بعد فعال شه و بازم ده بار میدونم باید با سرویس و ساعت کار کنم ولی نمیدونم چطوری همین پاسخی که مدیر بخش گفتن رو بنده بیشتر توضیح می دم. اول از همه یک دیتابیس می سازی که دو فیلد داشته باشه، یک فیلد برای خواندن و ثبت تعداد کلیک ها و دیگری برای خواندن و ثبت Day in Year ینی اینکه امروز چندمین روز ساله. بعد داخل برنامه B4A تیک کتابخانه SQL رو می زنی. بقیه ش فک کنم از کد نوشته شده مشخص باشه. با هر بار کلیک روی کلید مورد نظرت، داخل دیتابس میره و اگه توی همون روزی ک داخلش هستیم، تعداد کلیک ها به عدد مشخص مثلا 10 برسه، کلیک عمل نمیکنه. (دستور Return) #Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals Dim sql1 As SQL End Sub Sub Globals Dim date, clicked As Int Dim cursor1 As Cursor Dim button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"sample.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sample.db", File.DirInternal,"sample.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"sample.db",False) date = DateTime.GetDayOfYear(DateTime.Now) cursor1 = sql1.ExecQuery2("select * from sample where dayinyear = ?",Array As String(date)) If cursor1.RowCount = 0 Then sql1.ExecNonQuery2("insert into sample values(?,?)",Array As String(0,date)) clicked = 0 cursor1=sql1.ExecQuery2("select * from sample where dayinyear = ?",Array As String(date)) cursor1.Position = 0 Log (cursor1.GetString("clicked")) Else cursor1.Position = 0 clicked = cursor1.GetString("clicked") End If button1.Initialize("button1") Activity.AddView(button1,25%x,25%x,50%x,50%x) button1.Text = clicked button1.Color = Colors.yellow button1.TextColor = Colors.Black button1.TextSize = 30 End Sub Sub button1_Click If clicked < 10 Then sql1.ExecNonQuery2("update sample set clicked = ? where dayinyear = ?",Array As String(clicked + 1, date)) clicked = clicked + 1 button1.Text = clicked Else Msgbox("You Reached Maximum Number of clicks","") Return End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub اگه بازم سوالی داشتی درخدمتم. Sample.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ خوب درون دیتابیس یه مقدار بذار و هربار که کلیک شده بهش یدونه اضافه کن وقتی که 10 شد دکمه رو غیر فعال کن تاریخ هم جلوش ثبت کن بعد در سرویس تاریخ رو بررسی کن و اگه تاریخ اضاف شده دوباره فعالش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ خوب درون دیتابیس یه مقدار بذار و هربار که کلیک شده بهش یدونه اضافه کن وقتی که 10 شد دکمه رو غیر فعال کن تاریخ هم جلوش ثبت کن بعد در سرویس تاریخ رو بررسی کن و اگه تاریخ اضاف شده دوباره فعالش کن قسمت اول رو فهمیدم ولی میشه کد قسمت دوم رو بنویسید مثلا چجوری بگم که اگه روز بعد دکمه رو فعال کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alihack 52
سلام دوستان و اساتید
من یه دکمه دارم میخوام روزی فقط 10 بار بشه اونو زد بعد ده بار غیرفعال شه و روز بعد فعال شه و بازم ده بار
میدونم باید با سرویس و ساعت کار کنم ولی نمیدونم چطوری
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.