mr.shi 34 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان نماز روزه هاتون قبول من یه برنامه نوشتم که میخوام از دیتابیس بکاپ بگیرم حتی برنامهپاک شد این بکاپ پاک نشه یا بتونه مثل فایل یه جا نگه داره میشه راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام به نظرم بهترین راه ریختن اطلاعات جدولات توی یه فایل جدا گونه اسالبته برای چند جدول رو هنوز فک نکردم اما برای یه جدول این فک کنم جواب بده... برای چند جدولم با یکم خلاقیت میتونید ردیف کنید... Dim sq As SQL Dim cur As Cursor If File.Exists(File.DirRootExternal,"test.aaa") = False Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"test.aaa") End If cur = sq.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i File.WriteString(File.DirRootExternal,"test.aaa",cur.GetInt("id") & "#" & cur.GetString("name") & CRLF) Next این میاد اطلاعات یک جدول رو اینطوری میریزه توی فایل Test.aaa 1#shahab 2#mehdi 3#hamed 4#elii 5#amin حالا برای ریختن دوباره توی بانک به شکل زیر عمل میکنم sq.ExecNonQuery("DELETE FROM tbl") Dim str(),str1() As String str = Regex.Split(CRLF,File.ReadString(File.DirRootExternal,"test.aaa")) For i = 0 To str.Length - 1 str1 = Regex.Split Try sq.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl (id,name) VALUES ('"&str1(0)&"','"&str1(1)&"')") Catch Log(LastException) End Try Next این میاد اول کل جدول رو پاک میکنه، بعد اطلاعات رو از فایل متنی میریزه توش... موفق باشید احتمالا روشای بهتری هم هست ، بازم تحقیق کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.shi 34
سلام دوستان
نماز روزه هاتون قبول
من یه برنامه نوشتم که میخوام از دیتابیس بکاپ بگیرم حتی برنامهپاک شد این بکاپ پاک نشه یا بتونه مثل فایل یه جا نگه داره
میشه راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.