a.samaree 2 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان عزیز من دنبال کدی می گردم که تمام برنامه های پیش فرض گوشی (دوربین ، دفترچه یاداشت،...) و برنامه های نصب شده توسط کاربر رو در یک لیست ویو نمایش بده . تنها موردی که پیدا کردم کدی بود که فقط برنامه هایی که کاربر نصب کرده بود رو نشون می داد. خیلی دنبال این کد گشتم اما هیچ کدی پیدا نکردم. اگر تاپیکی در این موضوع است لطفا لینک را در پست خود قرار دهید. لطفا راهنمایی کیند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/1458-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D9%88-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%BE%DA%A9%DB%8C%D8%AC-%D8%AF%D8%B1-%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ آقای نیکروان من قبلا این کد رو دیده بودم اما در این کد یک سری از برنامه های غیر لازم مثل (custom locale و ...) رو هم میاره که لازم نیست به عنوان مثال کسی که می خواهد یک لانچر بسازد این برنامه های اظافی نباید در لیست برنامه ها باشند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ، این کد ها رو به برنامتون اضافه کنید و کتابخانه javaObject رو تیک بزنید : Sub GetContext As JavaObject Dim jo1 As JavaObject Return jo1.GetField("context") End Sub Sub isSystemApp(packageName As String) As Boolean Dim jo As JavaObject Return jo.RunMethod("isSystemApp",Array As Object(GetContext,packageName)) End Sub #If java import android.content.Context; import android.content.pm.ApplicationInfo; import android.content.pm.PackageManager; public boolean isSystemApp(Context ctx,String PackageName){ try { ApplicationInfo app = ctx.getPackageManager().getApplicationInfo(PackageName, 0); return ((app.flags & ApplicationInfo.FLAG_SYSTEM) != 0); } catch (PackageManager.NameNotFoundException e) { e.printStackTrace(); return false; } } #End If حالا میتونین از طریق کد زیر بفهمین که برنامه مورد نظر سیستمی هست یا نه If isSystemApp("PACKAGENAME") Then ...... End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.samaree 2 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ آقای شاهدی میشه درباره کد اول توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ آقای شاهدی میشه درباره کد اول توضیح بدین استاد شاهدی از In Line Java استفاده کردند و کدهای جاوا رو به بیسیک دادند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ، این کد ها رو به برنامتون اضافه کنید و کتابخانه javaObject رو تیک بزنید : Sub GetContext As JavaObject Dim jo1 As JavaObject Return jo1.GetField("context") End Sub Sub isSystemApp(packageName As String) As Boolean Dim jo As JavaObject Return jo.RunMethod("isSystemApp",Array As Object(GetContext,packageName)) End Sub #If java import android.content.Context; import android.content.pm.ApplicationInfo; import android.content.pm.PackageManager; public boolean isSystemApp(Context ctx,String PackageName){ try { ApplicationInfo app = ctx.getPackageManager().getApplicationInfo(PackageName, 0); return ((app.flags & ApplicationInfo.FLAG_SYSTEM) != 0); } catch (PackageManager.NameNotFoundException e) { e.printStackTrace(); return false; } } #End If حالا میتونین از طریق کد زیر بفهمین که برنامه مورد نظر سیستمی هست یا نه If isSystemApp("PACKAGENAME") Then ...... End If ببخشید یعنی توی تکه اخر اگ بیایم حلقه اضافه کنیم میشه ریختشون تو لیست ؟ تشکر و اینکه میشه پکیج نیم هایی ک از قبل تعین کردم رو توش جست و جو کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ بله میشه ، این یه ساب که پکیچ میگیره و میگه برنامه سیستمی هست یا نه ، دیگه اینکه پکیج و چجوری گرفتین و اینا فرقی نداره ، میتونین توی حلقه هم بزارینش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a.samaree 2
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دنبال کدی می گردم که تمام برنامه های پیش فرض گوشی (دوربین ، دفترچه یاداشت،...) و برنامه های نصب شده توسط کاربر رو در یک لیست ویو نمایش بده .
تنها موردی که پیدا کردم کدی بود که فقط برنامه هایی که کاربر نصب کرده بود رو نشون می داد.
خیلی دنبال این کد گشتم اما هیچ کدی پیدا نکردم. اگر تاپیکی در این موضوع است لطفا لینک را در پست خود قرار دهید.
لطفا راهنمایی کیند.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.