dr.mohammad 68 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان بنده یه مولتی پنل دارم می خوام رو هر پنل که زدم چک باک مربوط به اون پنل true بشه چطوری این کارو کنم هرچی سعی کردم نتووستم از تگ و سندر استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/5152-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,573 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سوالتون کلیه خیلی ولی با فرض اینکه شما یه مولتی پنل دارین که توش یه چک باکس به نام CheckBox1 هست با روش زیر میتونین مدیریت کنید چک باکس هاتونو Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) Dim b As CheckBox b=Sender If b.Checked Then ToastMessageShow("cheked",False) Else ToastMessageShow("notcheked",False) End If End Sub واضحه دیگه شما به جای توست میتونین هر کاری که دوس دارین بعد از چک یا آن چک انجام بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۵ بله درسته من یک چک باکس تو مولتی پنل دارم حال می خوام وقتی رو پنل کلید شد چک باکس مربوط به اون پنل trueبشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dr.mohammad 68
سلام دوستان بنده یه مولتی پنل دارم می خوام رو هر پنل که زدم چک باک مربوط به اون پنل true بشه چطوری این کارو کنم هرچی سعی کردم نتووستم از تگ و سندر استفاده کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.