apksky 123 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من معمولا برای تعیین ابعاد در B4A از داخل دیزاینر استفاده می کردم تا اینکه به تازگی مجبور شدم ابعاد رو در کدنویسی وارد کنم. من در کدنویسی با خط زیر مواجه هستم: (panel.AddView(ms1,10dip, 370dip, 50%x - 20dip, 60dip میشه خط بالا رو توضیح بدید؟ یعنی من وقتی می خوام یک شیء در محل دلخواهی از برنامه م باشه ، کد بالا رو چه جوری باید تغییر بدم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zartosht 10 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من معمولا برای تعیین ابعاد در B4A از داخل دیزاینر استفاده می کردم تا اینکه به تازگی مجبور شدم ابعاد رو در کدنویسی وارد کنم. من در کدنویسی با خط زیر مواجه هستم: (panel.AddView(ms1,10dip, 370dip, 50%x - 20dip, 60dip میشه خط بالا رو توضیح بدید؟ یعنی من وقتی می خوام یک شیء در محل دلخواهی از برنامه م باشه ، کد بالا رو چه جوری باید تغییر بدم؟ ممنون پاسخ دوستمون رو نمیدونم چطوره که اصلا حذف ویو لازم هست یا نه ms1.Removeview توضیح کامل: شما مثلا میخوای هر نوع شی ای رو در اکتیویتی بسازی، اول باید اون رو تعریف کنی، مثل: Dim btn as Button این میاد یه متغیر از نوع دکمه تعریف میکنه.. و بعدش میای شناساییش میکنی ک اگر توی دیزاینر بسازی این کار نیازی نیست btn.Initialize("btn") بعدش داخل ویو هایی که قابلیت شی گذاری رو دارن میتونی اینو اضافه کنی dim pn as panel panel.Initialize() pn.addview(btn,left,top,width,height) تو خط بالا بجای لفت پیکسل سمت چپ ویو رو میذاری به همین ترتیب بالا و پهنا در محور x و ارتفاع در محور y به همین سادگی سوالی بود در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.mohammad 68 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اولش باید اینو بنویسی ms1.removeview بعدش مثلا می خوای تو اسکرول ویو اون رو اد کنی ScrollView1.Panel.AddView(ms1,0%x,0%y,20%x,15%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اون کدی که نوشتی داره ویو ms1 رو دریک panel آدرس دهی میکن.حالا اگ میخوای تو اکتیویتی باش به جای panel اکتیویتی رو بنویس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام
من معمولا برای تعیین ابعاد در B4A از داخل دیزاینر استفاده می کردم
تا اینکه به تازگی مجبور شدم ابعاد رو در کدنویسی وارد کنم.
من در کدنویسی با خط زیر مواجه هستم:
میشه خط بالا رو توضیح بدید؟
یعنی من وقتی می خوام یک شیء در محل دلخواهی از برنامه م باشه ، کد بالا رو چه جوری باید تغییر بدم؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.