aaaaab 54 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ سلام یه لیست ویو دارم حدود صد آیتم وقتی وارد صفحه مطالب می شم دو باتن می خوام بزارم که به آیتم بعدی و قبلی بره.کدشو هر کی داره بفرسته.برای دیتابیس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ ئوست عزیز من متوجه نشدم دقیقا چی میخوای ؟؟ میخوای کجا بره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ ببین همون ای دی که از value لیست ویو رو میگیره بعلاوه یک کن میره صفحه بعد همینطور رو ب جلو فک کنم با حلقه بشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ ببیند برای این کار موقعیت فعلی داشت (متغیر int ) بعد تو باتن بعدی و قبلی یکی کم ویکی اضاف بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaab 54
سلام
یه لیست ویو دارم حدود صد آیتم وقتی وارد صفحه مطالب می شم دو باتن می خوام بزارم که به آیتم بعدی و قبلی بره.کدشو هر کی داره بفرسته.برای دیتابیس.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.