حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام و قبولی طلاعات و عبادات شما دوستان عزیز دیدم بعضی از دوستان هنوز براشون سواله که چه جور یه متن رو توی تمامی رزولویشن ها ثابت نگه دارند برای این کار ماژول ها و کتابخانه های نوشته شده که با اکثراشون آشنا هستید من با کتابخانه desinscriptsb4a که دراقع همون ماژول Scale است متدهای مختلفی که هر کدوم به نسبت به کاری که لازم هست استفاده میشه تو اینجا من ار متد GetDevicePhysicalSize استفاده کردم Dim tsize As desinscriptsb4a L2.TextSize=3.5*tsize.GetDevicePhysicalSize اینم نتیجه اش کتابخانه اشم پیوست میکنم امیدوارم که به دردتون خورده باشه یا علی desinscripb4a.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan.bbb 5 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/03/25, 12:54:23، dftbayat گفته است : با سلام و قبولی طلاعات و عبادات شما دوستان عزیز دیدم بعضی از دوستان هنوز براشون سواله که چه جور یه متن رو توی تمامی رزولویشن ها ثابت نگه دارند برای این کار ماژول ها و کتابخانه های نوشته شده که با اکثراشون آشنا هستید من با کتابخانه desinscriptsb4a که دراقع همون ماژول Scale است متدهای مختلفی که هر کدوم به نسبت به کاری که لازم هست استفاده میشه تو اینجا من ار متد GetDevicePhysicalSize استفاده کردم Dim tsize As desinscriptsb4a L2.TextSize=3.5*tsize.GetDevicePhysicalSize اینم نتیجه اش کتابخانه اشم پیوست میکنم امیدوارم که به دردتون خورده باشه یا علی desinscripb4a.rar با سلام دوست عزیز فایلتون خرابه باز نمیشه از زیپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، Ehsan.bbb گفته است : با سلام دوست عزیز فایلتون خرابه باز نمیشه از زیپ لازم نبود کل پست اولو نقل قول کنید همین الام تست کردم درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan.bbb 5 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/09, 00:45:43، dftbayat گفته است : لازم نبود کل پست اولو نقل قول کنید همین الام تست کردم درسته سلام خب بیزحمت بگید رمز فایل چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/10, 23:46:09، Ehsan.bbb گفته است : سلام خب بیزحمت بگید رمز فایل چیه؟؟؟؟ answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan.bbb 5 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در 45 دقیقه قبل، dftbayat گفته است : answercenter.ir مرسی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan.bbb 5 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، dftbayat گفته است : answercenter.ir سلام ببخشید چرا وقتی این کد رو میذاریم تو برنامه برنامه فورس کلوز میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/12, 13:51:23، Ehsan.bbb گفته است : سلام ببخشید چرا وقتی این کد رو میذاریم تو برنامه برنامه فورس کلوز میشه؟ کدها+ ارور رو بزارید ببینم مشکل از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۸ در در 1395/03/26, 00:24:23، حاج حسین گفته است : کتابخانه اشم پیوست میکنم امیدوارم که به دردتون خورده باشه یا علی desinscripb4a.rar 8.21 kB · 169 downloads سلام دوستمون درست گفتن... ارور میده ! اخیرا با تغییرات اندروید کدها زیاد فورس کلوز میدن و ممکنه برنامه ها رو خراب کنه. یعنی برنامه رو مینویسی و پس از انتشار میبینی در 80 درصد دستگاه ها فورس کلوز میده و فقط در دو دستگاه خودت درست جواب میداده ... احتیاط کنید ** Activity (main) Create, isFirst = true ** main_activity_create (java line: 377) java.lang.NullPointerException at anywheresoftware.b4a.B4AClass$ImplB4AClass.getActivityBA(B4AClass.java:20) at com.ia.desinscripts.desinscriptsb4a._getdevicephysicalsize(desinscriptsb4a.java:69) at b4a.example.txtsize.main._activity_create(main.java:377) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:191) at b4a.example.txtsize.main.afterFirstLayout(main.java:104) at b4a.example.txtsize.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.txtsize.main$WaitForLayout.run(main.java:82) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:605) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4424) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، ForI گفته است : دوست عزیز شما با این همه ارسالی و رنکی ک دارید دیگه چرا؟! آخرین پست این تاپیک واسه 3 سال پیشه!! شما اگه مشکل جدیدی در این زمینه یافتید خب تاپیک جدید بزنید تا با توجه به نسخه های جدید اندروید مورد بررسی قرار بگیره و بشه رفع مشکلی واسه دیگران! سلام متوجه زمانش بودم... فکر نمیکردم چنین مورد ساده ای هم با ارور مواجه بشه... و اینکه آخه اون دوستمون در همون تاریخ ها با مشکل مواجه بودن و ایجاد کننده تاپیک هم پاسخی بهش ندادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.