mahdi tahan 723 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من یک دیتابیس دارم که هرروز بروز میش و داخلش لینکهای عکس. حالا سوالم اینه من چطوری میتونم اونارو دانلود کنم به اینصورت که نه تکراری دانلود بش و نه اینکه اگر یکی دان شده بود دوباره دان نش. و برای دانلود چ کتابخونه ای خوبه؟در ضمن لینک ها تو نرم افزار ظاهر نمیشن(به ایمیج ویوداده نمیشن).برای ذخیره سازیش به مشکل نمیخورم؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ درود خب میتونید برای دانلود شدن یا نشدنش از همون قانون علاقه مندی ها در کتاب استفاده کنید هر عکسی که دانلود شد یک مقدار رو 1 کنید و فقط مقادیر 0 رو دانلود کنید واسه دانلود میتونید هم از AriaHttp استفاده کنید و هم از HttpUtils2 با OkHttp کار نکردم شخصا و کارایی هاش رو نمیدونم کامل. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ من نمیدونم شما دقیق چیکار میخواید بکنید ولی به نظرم استفاده از دیتابیس آنلاین بهینه تر باشه برای شما و هم کاربرچون لازم نیست دیگ کل دیتابیس قبلی با افزودنی های جدیدش دانلود بشه آموزش های اقا شهاب توی انجمن برای دیتابیس انلاین و انتقال به افلاین واقعا عالی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ خب میتونید برای دانلود شدن یا نشدنش از همون قانون علاقه مندی ها در کتاب استفاده کنید هر عکسی که دانلود شد یک مقدار رو 1 کنید و فقط مقادیر 0 رو دانلود کنید درسته خودم هم تو همین فکر بودم. ولی به نظرم استفاده از دیتابیس آنلاین بهینه تر باشه برای شما و هم کاربر چون لازم نیست دیگ کل دیتابیس قبلی با افزودنی های جدیدش دانلود بشه آموزش های اقا شهاب توی انجمن برای دیتابیس انلاین و انتقال به افلاین واقعا عالی هست خوب اون که بله من از سیستم توسعه یار برای بروز کردن دیتابیس افلاینم استفاده میکنم. مشکل سر دانلود و ذخیره لینک های عکسم بود ک دوبار دانلود نشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ خب دوست عزیز بیا این کار کن هم ذخیره میکنه هم کش در ضمن دوباره هم دانلود نمیشه ایمیج دانلودر مولتی پنل با قابلیت کش کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام هموطن ببین شما وقتی که از بانک انلاین استفاده میکنی به یه روشی اطلاعات رو میگیری حالا اطلاعات رو بفرست به اکتیویتی دانلودت یا دانلود عکس یا هر چیزی عکست 2 تا مشخصه باید داشته باشه لینک اسم فایل من این دو تارو توی 2 تا متغیر میریزم... dim filename as string = "pictureName.jpg" dim fileLink as string = "http://sss.ir/pictureName.jpg" کتابخونه httputills2 رو تیک بزن اگر جایی رو متوجه نشدید بگید... فک کنم کارتون رو راه بندازه... Sub Globals Dim filename As String = "pictureName.jpg" Dim fileLink As String = "http://sss.ir/pictureName.jpg" End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim ht As HttpJob ht.Initialize("ht",Me) If File.Exists(File.DirInternal,filename) = False Then ht.Download(fileLink) Else ToastMessageShow("file is exist",False) End If End Sub Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "ht" Then Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirInternal,filename,False) File.Copy2(job.GetInputStream,out) out.Close End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام هموطن ببین شما وقتی که از بانک انلاین استفاده میکنی به یه روشی اطلاعات رو میگیری حالا اطلاعات رو بفرست به اکتیویتی دانلودت یا دانلود عکس یا هر چیزی عکست 2 تا مشخصه باید داشته باشه لینک اسم فایل من این دو تارو توی 2 تا متغیر میریزم... dim filename as string = "pictureName.jpg" dim fileLink as string = "http://sss.ir/pictureName.jpg"End Sub سلام شهاب جان ، خوبی داداش؟ کارت درسته فقط یه سوال. الان این خیلی عکس داره و تک تک مجبوره کد بنویسه براش. درست متوجه شدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سلام شهاب جان ، خوبی داداش؟ کارت درسته فقط یه سوال. الان این خیلی عکس داره و تک تک مجبوره کد بنویسه براش. درست متوجه شدم؟ قربونت مختارکم ♥ نه دیگه ، الان اون دوتا متغیر اولی مقدار بگیرن حله دیگه مثلا میگم شما مقدار از دیتابیس بگیری اینطوری میشه Dim cur As Cursor filename = cur.GetString("fileName") fileLink = cur.GetString("fileLink") اصل کار اینه که ای دی اون عکس رو بگیریم و بعد نام و لینکش رو بریزیم تو این دو تا متغیر... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ شهاب جان همیش کارت 20.چک کنم خبرشو میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
من یک دیتابیس دارم که هرروز بروز میش و داخلش لینکهای عکس.
حالا سوالم اینه من چطوری میتونم اونارو دانلود کنم به اینصورت که نه تکراری دانلود بش و نه اینکه اگر یکی دان شده بود دوباره دان نش.
و برای دانلود چ کتابخونه ای خوبه؟در ضمن لینک ها تو نرم افزار ظاهر نمیشن(به ایمیج ویوداده نمیشن).برای ذخیره سازیش به مشکل نمیخورم؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.