alihack 52 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه مولتی پنل دارم توش 10 تا پنل هست ک تو هر پنل یه ایمیج وییو هست میخوام وقتی رو هر ایمیج وییو که کلیک شد عکسش عوض شه ولی وقتی کلیک میکنم فقط اخریه عوض میشه با تگ و سندر هم نمیتونم درست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سلام توی حلقتون img.Tag = i ساب کلیک ایمیج ویو Sub img_Click Dim img1 As ImageView img1 = Sender img1.Bitmap(bit1) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alihack 52 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون اقا شهاب گل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alihack 52
سلام دوستان من یه مولتی پنل دارم توش 10 تا پنل هست ک تو هر پنل یه ایمیج وییو هست میخوام وقتی رو هر ایمیج وییو که کلیک شد عکسش عوض شه ولی وقتی کلیک میکنم فقط اخریه عوض میشه با تگ و سندر هم نمیتونم درست کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.