MahdiHD 1,748 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز ، همونطور که می دونید نسخه جدید بیسیک ۴ اندروید به خاطر پشتیبانی از نسخه جدید سرویس گوگل پلی نیاز به آپدیت پوشه Extras داره ، البته نه همه فایل ها ، بلکه فقط Google Repasitory و Android Support Repasitory. من هر دو این فایل ها رو در پوشه Extras قرار دادم و لینک دانلود رو برای شما می زارم ، حجمش حدود سیصد مگابایت هست (زحمت آپلود رو یکی از دوستانم کشیدند) ، آپدیت شده تا تاریخ ۲۳ خرداد : http://s7.picofile.com/file/8255528326/extras.rar.html بیسیک ۴ اندروید نسخه شش رو هم می تونید از لینک زیر دریافت کنید : http://answercenter.ir/topic/14321-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-b4a-60-%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و تشکر میشه بگید مسیرش در کجای پوشه sdk پیست کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ با سلام و تشکر میشه بگید مسیرش در کجای پوشه sdk پیست کنیم شما فایل های موجود در پوشه Extras این فایل رو ، در پوشه Extras محل نصب SDK خودتون قرار بدید ، یا اگر هم پوشه ای به این نام ندارید ، مستقیم پوشه رو کپی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ ممنون مهدی جان خیلی اتفاقا نیاز داشتم استودیو یسری کتابخونه ها رو برای اینکه قدیمی بود Android Repository ـیم اد نمیکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۵ من این پوشه هم کپی کردم ولی بازم با شبیه ساز نمی ساز این B4A لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ آیا کسی هست جواب بده من الان 15 ساعت منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ حجمش خیلی بالاست متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.