mohammad1989 0 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام. من یه آموزش یونیتی گرفتم و تازه می خوم برنامه نویسی رو توش شروع کنم . عین آموزش هم می نویسم . ولی نمی دونم چرا ارور می ده؟ یه عکس هم گرفتم ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام. من یه آموزش یونیتی گرفتم و تازه می خوم برنامه نویسی رو توش شروع کنم . عین آموزش هم می نویسم . ولی نمی دونم چرا ارور می ده؟ یه عکس هم گرفتم ببینید سلام دوست عزیز باور کن من خیلی دوست دارم بتونم جوابتون بدم ولی به اینجا کم کسی پیدا میشه یونیتی کار کرده باشه خود یونیتی انجمن داره فک کنم unity3d.ir بودش اونجا بپرسی 3سوته کارت راه میفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ سلام فکر کنم به متغیر float گیر داده خطار میتونی بزاری ؟ float رو به این صورت تعریف کن public float speed = 1f; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.