میلاد 441 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2016 با سلام امروزم اومدیم با یه سوال دیگه ی چندتا ادرس عکس رو توی مولتی پنل با پیکاسو لود کردم این عکسا از این قرارن که اسمشون مشخص نیس - حتی با گت المنت هم اسمشون مشخص نیس بعضی این ادرسا داخلشون عکس نیست و ایمیج ویو سفید نشون داده میشه!- میخوام فیلتری بزارم که ادرس این عکسا رو توی دیتابیس افلاین حذف کنه راهی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2016 با رجیکس شرط بزار که اگر تو رشته ی که برای عکس ها است آخرشون .jpg یا .png نبود بیا حذف کنه واصلا نشون نده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2016 عزیز اسم عکسا به هیچ عنوان مشخص نیست اون بالا که گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سرته عکسها مشخصه هست یا نه ؟ یه چندتا از این آدرس های که میگی بزار ببینم چه جوریه ندیده نمیشه کامل جواب داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سلام منم درست متوجه نشدم اما تا جایی که الان متوجه شدم همون Regex Split هستش بیشتر توضیح بدید لطفا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 ممنون بابت پیگیری تاپیک آدرس رو نمیتونم بگم اما مثل عکس بالاست آدرس هایی که عکس ندارن ایمیج ویو سفید نشون میده میخوام اون ادرسی که ایمیج ویو رو سفید نشون داده رو حذف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 همون حرف من شد با رجیکس اول آخر عکس رو مشخص کنید که اگر با http شروع شد و اخرش با .png یا .jpg نبود کلا نشون نده , بیخیالش بشه یا هر کاری که ذهنت میرسه -- یه چیزی الان به ذهنم رسید که آیتمی از مولتی پنل که عکس نداشت بیاد حذفش کنه اینجوری فک کنم بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 درود مهندس پاسخگو و راهنما خیلی عزیزی الان بار سوم هست که میگم اسم عکس مشخص نیست حتی با دیدن سورس صفحه که فرمت عکس رو مشخص کنه ! ینی .png یا .jpg اصلا نیست ! این راه الان رسید به ذهن خودم : بیام با گت المنت سورس صفحه رو بگیرم اگه تعداد کلمه img یکی بود خوب نشون بده! در غیر اینصورت رکورد رو بگیره و حذف کنه - خوبه نه ؟ حالا موندم اگه چجور تعداد رو بشمارم!فعلا تونستم با سرچ پیدا کنم HTML = HTML.Replace("img","xxx") t.Text = HTML EditText1.Text = t.Text aaa = t.Text '''aaa=سورس صفحه Dim specifWordPos As Int specifWordPos = aaa.ToLowerCase.IndexOf("xxx") Log(specifWordPos) Dim word As String word = aaa.SubString(specifWordPos) word = word.SubString2(0,word.IndexOf(" ")) ToastMessageShow(word,False) اون چیزی که به ذهنتون رسید رو میشه بگید چجور پیاده سازیش کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد 441
با سلام
امروزم اومدیم با یه سوال دیگه
ی چندتا ادرس عکس رو توی مولتی پنل با پیکاسو لود کردم این عکسا از این قرارن که اسمشون مشخص نیس - حتی با گت المنت هم اسمشون مشخص نیس
بعضی این ادرسا داخلشون عکس نیست و ایمیج ویو سفید نشون داده میشه!- میخوام فیلتری بزارم که ادرس این عکسا رو توی دیتابیس افلاین حذف کنه
راهی هست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.