mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ببخشید من دوباره تایپیک میزنم چون به نتیجه نرسیدم اقای ایزدی به کمک کردند اما به کارم نیومد من می خوام برای وب ویو اموزش pull to refresh رو بزارید یا اینکه یک سورس برام بگذارید فقط وب ویو بقیه رو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ با سلام اقا من مشکلم حل شد اما این الان costome view هست و جاوا اسکریپت نداره و این قابلت رو نداره که زم کردن رو غیر فعال کنم ایا راهی داره??? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ درود چی الان CustomView هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ از چه راهی میکنید تو سایت اصلی گشتم فقط یه نفر پرسیده لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ بله اقای ایزدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
ببخشید من دوباره تایپیک میزنم چون به نتیجه نرسیدم
اقای ایزدی به کمک کردند اما به کارم نیومد
من می خوام برای وب ویو اموزش pull to refresh رو بزارید یا اینکه یک سورس برام بگذارید فقط وب ویو بقیه رو دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.