haspic123 34 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سلام طاعات و عبادات همه مورد قبول خداوند متعال دوستان عزیز یک سئوال من می خوام حرف آ را در تمام فیلدهای دیتابیس به ا تبدیل کنم روش این کار چجوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سلام حقیقتش نمیدونم چطور حروف آ رو در خود دیتابیس تغییر بدم ولی در برنامه به راحتی میتونید در حلقه فور دیتابیس ، متن فیلد دیتابیستون رو در استرینگ بریزید و در آنجا تغییر بدید . For i=0 To cu.RowCount-1 Dim stringtest As String stringtest = cu.GetString("esm") stringtest = stringtest.Replace("آ","ا") Log(stringtest) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 سلام طاعات و عبادات همه مورد قبول خداوند متعال دوستان عزیز یک سئوال من می خوام حرف آ را در تمام فیلدهای دیتابیس به ا تبدیل کنم روش این کار چجوریه سلام . فکر کنم بتونی با query انجام بدی البته باید یه نگاهی به دانش نامه sql بندازم چون یادم رفته بعضی دستوراشو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
سلام طاعات و عبادات همه مورد قبول خداوند متعال
دوستان عزیز یک سئوال
من می خوام حرف آ را در تمام فیلدهای دیتابیس به ا تبدیل کنم روش این کار چجوریه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.