ali777795 11 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 سلام دوستان من تو گذاشتن برنامه تو ایران اپس به یه مشکلی برخوردم اونم اینکه یدونه عکس از من برای کاور خواسته منظورش از کاور چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 دوستان شرمندم واقعا به خاطر این سوالم چون می دونم برای شما ها بیخود اما اگه می شه منو کمک کنید خیلی عجله دارم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 والا من تاحالا برنامه ندادم بیرون ولی شاید منظورش از کاور عکسیه که وقتی تو ایران اپس گذاشته میشه کنار اسم برنامه ت گذاشته میشه مثلا مثل پروفایل تلگرامت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
سلام دوستان من تو گذاشتن برنامه تو ایران اپس به یه مشکلی برخوردم اونم اینکه یدونه عکس از من برای کاور خواسته منظورش از کاور چیه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.