aloneboy7617 155 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ درود بر شما دوستان عزیز خسته برنامه نویسی نباشید من میخواستم این برنامه رو :https://cafebazaar.ir/app/ir.tarahibartar.payamkhas/?l=fa آپدیت کنم الان آفلاینه و تو آپدیت جدید میخوام آنلاینش کنم بنظرتون چه هاستی بگیرم خوبه؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ سلام اگر کاربراتون زیاد هست سرور بگیرین وگرنه یک هاست اشتراکی لینوکس با فضای مناسب کارتون بگیرید خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ https://www.serverpars.com/ دوستان نامحدودنقره ای این چطوره؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ یادت باشه داداش چیزی به نام نا محدود نداریم اینا همش تبلیغه . بعد چهار پنج گیگ میگن باید پول بدی و به سرور فشار میاد و از این حرفا و نبایدم روی هاستت فایل حجیم برای دانلود قرار بدی چون هاست دانلود نیست واسه کار شما هم 10 مگ بیشتر نیاز نیست. شما یه هاست 100 مگ یا 200 مگ دایرکت ادمین خارج بگیر . برای ده تا برنامه مثل این هم جوابتو میده. این سایتم به نظر من به درد نمیخوره از جای دیگه بگیر . اینارو میدونم خوب هستن : میهن وب هاست یا هاست نتورک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ باید ببینی که تو سایت میخوای اسکریپت اجرا کنی یا فقط دانلوده چوت اگه اسکریپت بخوای اجرا کنی حواست باید به application pool سرور باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام برادر بنده اخیرا یک اپلیکیشن نوشتم که مثل شما آنلاین هست و نیاز به دیتابیس آنلاین داره بعد از تحقیقات وسیع که حتی یک نفر هم مستقیم گفته بود دربارش به این نتیجه رسیدم که هاست میهن وب هاست رو بگیرم،داخل ایران، 500 مگ با 30 گیگ پهنای باند ماهانه، دایرکت ادمین، استفاده از 10 درصد سی پی یو در بازه زمانی 2 دقیقه توسط هاست اشتراکی شما ، امکان استفاده 300 مگابایت رم در لحظه برای هاست های اشتراکی، بدون محدودیت ورود و خروج لحظه ای ، ماهانه 7 تومن من هنوز منتشر نکردم اپ رو ولی تست هایی که گرفتم از اپلیکیشنم نشون دهنده سرعت و قدرت بالایی بوده میدونم یه کم جنبه تبلیغاتی پیدا کرد ولی باور کنید تبلیغات نیست، اصن مال من نیست که بخوام تبلیغاتش رو بکنم فقط تجربه ام رو خیلی دقیق گفتم که تو انتخاب دچار اشتباه نشید پشتیبانی شون هم عالی و سریع من که تا الان راضی ام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ خوب منم چنتا سایت وردپرسی با هاست میهن وب هاست زدم و خوب مشکلی نداشت و کاملا کیفیت مشهود بود و مهمتر ازون پاسخگوییشونه ک حرف نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام برادر بنده اخیرا یک اپلیکیشن نوشتم که مثل شما آنلاین هست و نیاز به دیتابیس آنلاین داره بعد از تحقیقات وسیع که حتی یک نفر هم مستقیم گفته بود دربارش به این نتیجه رسیدم که هاست میهن وب هاست رو بگیرم،داخل ایران، 500 مگ با 30 گیگ پهنای باند ماهانه، دایرکت ادمین، استفاده از 10 درصد سی پی یو در بازه زمانی 2 دقیقه توسط هاست اشتراکی شما ، امکان استفاده 300 مگابایت رم در لحظه برای هاست های اشتراکی، بدون محدودیت ورود و خروج لحظه ای ، ماهانه 7 تومن من هنوز منتشر نکردم اپ رو ولی تست هایی که گرفتم از اپلیکیشنم نشون دهنده سرعت و قدرت بالایی بوده میدونم یه کم جنبه تبلیغاتی پیدا کرد ولی باور کنید تبلیغات نیست، اصن مال من نیست که بخوام تبلیغاتش رو بکنم فقط تجربه ام رو خیلی دقیق گفتم که تو انتخاب دچار اشتباه نشید پشتیبانی شون هم عالی و سریع من که تا الان راضی ام میشه دقیقا لینک همین هاستی که گرفتین رو بزارین منم همونو بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ بفرمایید اینم لینکش:http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=6692 از طریق این لینک وارد سایت بشید و برید به بخش هاست ها> هاست دایرکت ادمین ایران> پلن سوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ یادت باشه داداش چیزی به نام نا محدود نداریم اینا همش تبلیغه . بعد چهار پنج گیگ میگن باید پول بدی و به سرور فشار میاد و از این حرفا و نبایدم روی هاستت فایل حجیم برای دانلود قرار بدی چون هاست دانلود نیست واسه کار شما هم 10 مگ بیشتر نیاز نیست. شما یه هاست 100 مگ یا 200 مگ دایرکت ادمین خارج بگیر . برای ده تا برنامه مثل این هم جوابتو میده. این سایتم به نظر من به درد نمیخوره از جای دیگه بگیر . اینارو میدونم خوب هستن : میهن وب هاست یا هاست نتورک اتفاقا من میخواستم اینو بخرمامروز این پست شما رو دیدم یکم دو دل شدم من یه هاست میخوام که از طریق دیتابیسش برنامه های انلاینم رو آپ کنم حدود یه 300 مگ هم فایل صوتی دارم که میخوام لینک دانلودش رو بدم به برنامه قبلا با یه سرور دیگه کار میکردم 500 مگ با پهنای 20 گیگ داخل ایرانم بود که سریع پهنای باندش پر شد الان میخوام یه هاست بخرم که جوابگوی این دوکار باشه پیشنهادتون چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ تو خرید هاست از میهن وب هاست شک نکنید. حتما هم اگه پولش براتون مهم نیست از سرور های داخلیش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اتفاقا من میخواستم اینو بخرمامروز این پست شما رو دیدم یکم دو دل شدم من یه هاست میخوام که از طریق دیتابیسش برنامه های انلاینم رو آپ کنم حدود یه 300 مگ هم فایل صوتی دارم که میخوام لینک دانلودش رو بدم به برنامه قبلا با یه سرور دیگه کار میکردم 500 مگ با پهنای 20 گیگ داخل ایرانم بود که سریع پهنای باندش پر شد الان میخوام یه هاست بخرم که جوابگوی این دوکار باشه پیشنهادتون چیه؟ همون طور که گفتم نامحدود فقط تبلیغه و یه سقفی در نهایت داره . بهترین راه اینه یه هاست دانلود بگیرید و یه هاست معمولی . هر هاستی باید نسبت به استفاده خریداری بشه . هاست 500 مگ برای برنامه فایده ای نداره . برای دو سایت کوچیک خوبه یا یک سایت متوسط . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ https://www.serverpars.com/ دوستان نامحدودنقره ای این چطوره؟؟؟؟؟ سلام من دارم هاست نقره ای سرور پارسو وینذوز دارم اما چند بار که یک فایل asp مثلا خروجی json میده از کار میافته تا یکی دو ساعت دوباره راه می افته.......................که خیلی بده پشتیبانیشون خیلی عالیه برنامه هایی که میخوای آنلاین کار کنی مشکلش همین application pool سزور که باید vps بگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ بفرمایید اینم لینکش: http://my.mihanwebhost.com/aff.php?aff=6692 از طریق این لینک وارد سایت بشید و برید به بخش هاست ها> هاست دایرکت ادمین ایران> پلن سوم آقا من این هاست رو خریدمولی چرا سرعت دایرکت اینقد پایینه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ در عین حال بنده فقط سرور پارس رو بهتون معرفی میکنم اگر برنامتون خیلی حرفه ای تر و پر کاربردتر بود قضیه فرق داشت. برای این حد به نظر من سرورپارس میتونه کاملا مناسب باشه البته سرور پارس چیزی هست که خودم باهاش کار کردم و ازش اطمینان دارم. خیلی از هاستینگ های دیگه هم ممکنه مناسب باشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ در عین حال بنده فقط سرور پارس رو بهتون معرفی میکنم اگر برنامتون خیلی حرفه ای تر و پر کاربردتر بود قضیه فرق داشت. برای این حد به نظر من سرورپارس میتونه کاملا مناسب باشه البته سرور پارس چیزی هست که خودم باهاش کار کردم و ازش اطمینان دارم. خیلی از هاستینگ های دیگه هم ممکنه مناسب باشن آقای ایزدی کاش زودتر میگفتین از مهین وب هاست گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اتفاقا من میخواستم اینو بخرمامروز این پست شما رو دیدم یکم دو دل شدم من یه هاست میخوام که از طریق دیتابیسش برنامه های انلاینم رو آپ کنم حدود یه 300 مگ هم فایل صوتی دارم که میخوام لینک دانلودش رو بدم به برنامه قبلا با یه سرور دیگه کار میکردم 500 مگ با پهنای 20 گیگ داخل ایرانم بود که سریع پهنای باندش پر شد الان میخوام یه هاست بخرم که جوابگوی این دوکار باشه پیشنهادتون چیه؟ شما هاست دانلود بخر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ آقا من این هاست رو خریدمولی چرا سرعت دایرکت اینقد پایینه ؟؟؟؟ سرعتش پایین نیست من با اینترنت 2 مگ خیلی روان باهاش کار میکنم یه تیکت به پشتیبانی هم بزنید بد نیست ضمنا درباره خریدتون شک نداشته باشید، چون با مشاهده ی لینک زیر متوجه منظورم میشید: http://webhosting.info/web-hosting-statistics/country/IRN همونطور که مشخصه میهن وب هاست دوم هست و باید اینم بگم که میهن وب هاست 2 یا سه سال متوالی اول بود(توی خود سایتش هم نوشته) اون هاستیران هم که اول شده صرفا بخاطر اینه که در یک دوره دامنه ها رو خیلی ارزون میداد و رفت بالای مهین وب هاست من خودم از پشتیبانی هاستیران و سرورپارس پرسیدم که آیا پلن های هاستینگ شما محدودیت IO داره یا نه؟(مقدار ورودی/خروجی در لحظه) هردو سیستم این محدودیت رو داشتند ولی میهن وب هاست این محدودیت رو نداره(بازم خودم پرسیدم از میهن وب هاست و حرف خودشون هست) محدویت IO هم برای اپلیکیشن آنلاین که ممکنه در لحظه مثلا 100 نفر همزمان پست بفرستند، خیلی محدودیت آزاردهنده ای هست و کیفیت اپ رو تا حد ترک کاربر میاره پایین! بازم خودتون هرچی تصمیم دارید انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ آقای ایزدی کاش زودتر میگفتین از مهین وب هاست گرفتم میهن وب هاست هم خوبه. باهاش کار نکردم اما از چندین نفر اسمش رو شنیدم مبارکتون باشه ان شالله که موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.