RezaAli 106 ارسال شده در 29 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2016 سلام دوستان چجوری با زدن یک دکمه در برنامه وارد گالری شیم بعد از اونجا عکس رو انتخاب کنیم و در یک imageview در برنامه نشونش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 سلام دوستان چجوری با زدن یک دکمه در برنامه وارد گالری شیم بعد از اونجا عکس رو انتخاب کنیم و در یک imageview در برنامه نشونش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید دوست عزیز قبل از زدن تاپیک سرچ کنید کچل شدم از بس به کاربرها گفتم قبل از زدن تاپیک سرچ کنید فقط کافی بود کلمه " انتخاب از گالری" رو سرچ میکردید بفرمایید لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RezaAli 106 ارسال شده در 2 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2016 دوست عزیز قبل از زدن تاپیک سرچ کنید کچل شدم از بس به کاربرها گفتم قبل از زدن تاپیک سرچ کنید فقط کافی بود کلمه " انتخاب از گالری" رو سرچ میکردید بفرمایید لینک ممنون از راهنماییتون دیگه تکرار نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
RezaAli 106
سلام دوستان
چجوری با زدن یک دکمه در برنامه وارد گالری شیم بعد از اونجا عکس رو انتخاب کنیم و در یک imageview در برنامه نشونش بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.