basicofdata 99 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من به تازگی به اندروید استودیو امده ام و الان هم یا یک مشکل بر خوردم ممنون میشم راهنمایی کنید در این تصویر همونطورکه مشاهده می کنید چند تا کد قرمز شده است می خواستم بدانم این طبیعیه یا مشکل از کد ها است اگه روی اون باتون کلیک بشه کار انجام میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز کلمه view رو بصورت View بنویسید فکر کنم مشکلتون حل شه چون جاوا به کوچکی بزرگی حروف حساسه یعنی مثل زیر... button.setOnClickListener(new View.OnClickListener (){...} لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ عزیزم گفتم که یه ایمپورت کم داری Import android.view.view; اگه باید همینو واردکنم Import android.view.view; که وارد کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز کلمه view رو بصورت View بنویسید فکر کنم مشکلتون حل شه چون جاوا به کوچکی بزرگی حروف حساسه یعنی مثل زیر... button.setOnClickListener(new View.OnClickListener (){...} براوو مشکل با بزرگ کردن حروف اول حل شد واقعا متشکرم اما الان داره به یک پرانتز درست گیر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ دقت کنید بلاک رو نبستید یعنی یک کروشه یا براکت { کمتر قرار دادید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز این مشکل در انجمن بار ها و بار ها مطرح شده! به فایل build.gradle اول برید و اون جا عبارت jcenter() رو با mavenCentral() جایگزین کنید. سپس در بالای صفحه سمت راست عبارت Sync یا Try Again را کلیک کنید و صبر کنید تا Gradle بروزرسانی شود. اگر مشکل حل نشد به این تاپیک مراجعه کنید: http://answercenter.ir/topic/11964-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88/ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ ممنون مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ ممنون ولی مشکل برطرف نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از اقا کاظم که همیشه راهنمایی میکنه دوست عزیز خواهش می کنم اما چند تا تذکر: - قوانین انجمن رو به دقت مطالعه نمایید. - از ارسال اسپم (پست نامفید مانند: متشکر و ...) خودداری کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ با سلام چشم دیگر اسپم ارسال نمیشود مشکل هنوز پا بر جاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز این مشکل در انجمن بار ها و بار ها مطرح شده! به فایل build.gradle اول برید و اون جا عبارت jcenter() رو با mavenCentral() جایگزین کنید. سپس در بالای صفحه سمت راست عبارت Sync یا Try Again را کلیک کنید و صبر کنید تا Gradle بروزرسانی شود. اگر مشکل حل نشد به این تاپیک مراجعه کنید: http://answercenter.ir/topic/11964-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88/ موفق باشید عذر میخوام بابت اسپم اما این که جایگذین بشه دقیقا چیکار میکنه ؟ این تیکه کده چیه اصلا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmandir 11 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ سلام . من هم مشکل شما رو قبلا داشتم . یک چیز شکن اجرا کردم و بعد از منوی تولز بعد اندروید گزینه ی سینس پروجکت وای گرد فایلز رو اجرا کردم و منتظر وایستادم . یکی دو بار ممکنه گیر بده و نشه اما آخرش درست میشه با همین روش . اون خط کد رو هم تغییر ندادم دادا اما مشکلی ایجاد نشد و درست انجام شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ عذر میخوام بابت اسپم اما این که جایگذین بشه دقیقا چیکار میکنه ؟ این تیکه کده چیه اصلا ؟ سلام دقیق نمی دونم چون خودم چند وقت پیش سوال کرده بودم و یکی از دوستان پاسخ داده بودن به این صورت در همون تاپیکی که لینکش رو در بالا دادم. اما فکر کنم چون ما تحریمیم نمی تونیم از jcenter استفاده کنیم. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ عزیز گریدل اون پایین داره بیلد میشه شما یه هیتلر شکن استفاده کن بعد اون بیل. بشه اوحا درست میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ عزیز گریدل اون پایین داره بیلد میشه شما یه هیتلر شکن استفاده کن بعد اون بیل. بشه اوحا درست میشن درود هیلر شکن رو روشن کردم و وایسادم اون هم تموم شد ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
V4hid مهمان ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ این ارور الان میگه بیلد گاردل نصب نمیشه هیتلر شکنی که استفاده میکنی چیه؟؟؟ مطمنی کار میکنه؟ بعد پروژه ات یه ایمپورت هم کم داره import android.view.View; اینو اضاف کن بالای پروژه ات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ نیازی به هیتلر شکن یا چیز دیگه ای نیست. وقتی از mavenCentral() استفاده کردی برو تو File/Setting/Gradle/ و گزینه ی offlinework رو بزن و اندروید استودیو رو ریستارت کن انشالله که درست شه مشکل من همینطور حل شد http://s7.picofile.com/file/8258163992/134069.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ نیازی به هیتلر شکن یا چیز دیگه ای نیست. وقتی از mavenCentral() استفاده کردی برو تو File/Setting/Gradle/ و گزینه ی offlinework رو بزن و اندروید استودیو رو ریستارت کن انشالله که درست شه مشکل من همینطور حل شد http://s7.picofile.com/file/8258163992/134069.png نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ این ارور الان میگه بیلد گاردل نصب نمیشه هیتلر شکنی که استفاده میکنی چیه؟؟؟ مطمنی کار میکنه؟ بعد پروژه ات یه ایمپورت هم کم داره import android.view.View; اینو اضاف کن بالای پروژه ات چه چیزی رو ایمپورت کنم؟ ایمپورتی ها درست هستن درست هستن مگه نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/14544-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86-r-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ با سلام با راهنمایی اقای مشکل ریسورس ها حل شد اما هنوز این مشکل مانده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
basicofdata 99
با سلام
من به تازگی به اندروید استودیو امده ام و الان هم یا یک مشکل بر خوردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
در این تصویر همونطورکه مشاهده می کنید چند تا کد قرمز شده است
می خواستم بدانم این طبیعیه یا مشکل از کد ها است
اگه روی اون باتون کلیک بشه کار انجام میشه یا نه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
21 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.