ali777795 11 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من برنامم بدون هیچ عیبی برا اول مارکت ارسال کردم الان ایمیل زدن شناست تکراریه عکس زیر که پیوست کردم متن پیامی که داده چجوری این ارور بر طرف کنم از شناسه منظورش نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ فک کنم منظورشون پکیج نیم برنامتونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ فک کنم منظورشون پکیج نیم برنامتونه ولی من فک نکنم چون پکیج نیم برنامم یه چیز کاملا بزرگ و عجیب که برنامه رو برا بازارم ارسال کردم مشکلی نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من برنامم بدون هیچ عیبی برا اول مارکت ارسال کردم الان ایمیل زدن شناست تکراریه عکس زیر که پیوست کردم متن پیامی که داده چجوری این ارور بر طرف کنم از شناسه منظورش نفهمیدم Screenshot_2016-06-30-03-13-57.jpeg دوست عزیز این پیام که از مایکته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من این مطلب را در مستندات مایکت بیدا کردم https://kb.myket.ir/pages/viewpage.action?pageId=3670163#id-سوالاتمتداولتوسعهدهندگان-۱.زمانبارگذاریapkبرنامه،خطای«برنامهایبااینشناسهثبتشدهاست»دریافتمیکنمبهچهمعنامیباشد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali777795 11 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز این پیام که از مایکته ببخشید همون منظورمه چون دو تا ایمیل اومد اشتباهی گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ پکیج نیم رو عوض کن. یه سه کلمه بزار : sms.book.vista به این صورت. هم استاندارده هم ارور نمیده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali777795 11
سلام دوستان من برنامم بدون هیچ عیبی برا اول مارکت ارسال کردم الان ایمیل زدن شناست تکراریه عکس زیر که پیوست کردم متن پیامی که داده چجوری این ارور بر طرف کنم از شناسه منظورش نفهمیدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.