Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام آیا برای ذخیره سازی در SharedPreference محدویت حجمی وجود داره؟ اگر آره تا چقدر؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سلام آیا برای ذخیره سازی در SharedPreference محدویت حجمی وجود داره؟ اگر آره تا چقدر؟ با تشکر خیر محدودیتی نداره ببخشید منم ی سوالاتی راجع بهش دارم مقادیر ک ذخیره میشه امنیت داره یا کاربر میتونه بهش دسترسی داشته باشه #روت و بدون روت و اینکه دقیقا این مقادیر کجا ذخیره میشه بدون روت خیر ولی با روت آره ، توی آدرس روت زیر قرار داره packagename/data/data لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید منم ی سوالاتی راجع بهش دارم مقادیر ک ذخیره میشه امنیت داره یا کاربر میتونه بهش دسترسی داشته باشه #روت و بدون روت و اینکه دقیقا این مقادیر کجا ذخیره میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید منم ی سوالاتی راجع بهش دارم مقادیر ک ذخیره میشه امنیت داره یا کاربر میتونه بهش دسترسی داشته باشه #روت و بدون روت و اینکه دقیقا این مقادیر کجا ذخیره میشه امنیت رو کمی بالاتر می بره ولی نسبت به دخیره فایل txt بهتر و استاندارد تره. فکر می کنم توی فایل xml برنامه که در data قرار داره. باز باید اساتید بیان و راهنمایی کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید منم ی سوالاتی راجع بهش دارم مقادیر ک ذخیره میشه امنیت داره یا کاربر میتونه بهش دسترسی داشته باشه #روت و بدون روت و اینکه دقیقا این مقادیر کجا ذخیره میشه با روت آره خودم به شخصِ خیلی سیخ زدم به برنامه های بقیه بدون روت رو نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
آیا برای ذخیره سازی در SharedPreference محدویت حجمی وجود داره؟
اگر آره تا چقدر؟
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.