سیدمحمد 248 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام و خسته نباشید توی انجمن تاپیکی پیدا نکردم که توضیح داده باشه کتاب صوتی رو. اگه کسی آموزش یا سورسی داره لینک کنه. ممنون و یک سوال دیگه برای کتاب صوتی باید صوت ها رو توی دیتابیس قرار بدیم یا با کدنویسی لود کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام دوست عزیز اگه با کد نویسی لود بشه حجم برنامه میره بالا سعی کن صوت ها رو از سرور بگیری که در این صورت برنامه برای اجرا نیاز به اینترنت داره تا فایل ها رو از سرور بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 3 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سعی کن صوت ها رو از سرور بگیری نه میخام آفلاین باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alivoll 17 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 نه میخام آفلاین باشه در این صورت حجم فایل apk بالا میره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 3 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2016 سلام دوست عزیز ی پروزه دارم مینویسم کتاب صوتی و گرافیکش مونده فقط چون حجم برنامه زیاد میشه (فایلها آپ شده با لینک مستقیم)لینک هارو داخل دیتابیس گزاشتم و از طریق مولتی پنل لود کردم کاربر دانلود میکنه و پخش میکنه بعضیاش رایگانه و بعضیا پولی کلا پرداخت درونش کردم و تقریبا غیر قابل هک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام و خسته نباشید
توی انجمن تاپیکی پیدا نکردم که توضیح داده باشه کتاب صوتی رو.
اگه کسی آموزش یا سورسی داره لینک کنه. ممنون
و یک سوال دیگه
برای کتاب صوتی باید صوت ها رو توی دیتابیس قرار بدیم یا با کدنویسی لود کنیم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.