امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام استاد شاهدی این کتابخانه قسمت نمایش درصد دانلود روی اندروید5 به پایین درسته و روی 5 و 5 به بالا بجای درصد یک عدد منفی بزرگ نمایش میده 2016-07-21_8-55-04.jpg سلام بنده گوشیم تست کردم ( اندروید ۷ )و روی ۶ هم تست کردم موردی نداشته ، یه عکس از کداتون بزارین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام بنده گوشیم تست کردم ( اندروید ۷ )و روی ۶ هم تست کردم موردی نداشته ، یه عکس از کداتون بزارین task.Initialize("task") task.Run(Null) dl_new1.Initialize(task) Sub task_DoInBackground(params() As Object) As Object If File.Exists(File.DirRootExternal,"pohto_payamk")= False Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"pohto_payamk") End If aria1.initialize(File.DirRootExternal,"pohto_payamk/"&links.SubString2(links.LastIndexOf("/")+1,links.Length)) Return dl_new1.Download(links,aria1.GetPath) End Sub Sub task_OnPostExecute(param As Object) Dim calback As String = param If calback.Contains("error") = True Then Log(param) Else Log(param) End If End Sub Sub task_OnProgressUpdate(progress As Int) progresss="در حال دانلود: "&progress&"%" ActionBar.Title =progresss End Sub Sub task_OnPreExecute End Sub ممنونم استاد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سلام. من توی نمایش progress توی progressdialog مشکل دارم. باز نمیشه که بارگذاری رو نمایش بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام آقای شاهدی با این کتابخانه میشه یه فولدر به نام answer رو که داخلش عکس هست رو از ریشه اصلی برنامه یعنی فولدر file کپی کرد به DirRootExternal ممنون میشم بگید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام. من توی نمایش progress توی progressdialog مشکل دارم. باز نمیشه که بارگذاری رو نمایش بده سورس رو پیوست کنین . سلام آقای شاهدی با این کتابخانه میشه یه فولدر به نام answer رو که داخلش عکس هست رو از ریشه اصلی برنامه یعنی فولدر file کپی کرد به DirRootExternal ممنون میشم بگید بله میشه نمونه سورس رو گذاشتم میتونین ببینین http://answercenter.ir/topic/14646-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF/ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی من از نسخه 3 کتابخانه استفاده می کنم ولی توی متهای دانلودر post وجود نداره؟ در حالی که توی آموزش هست!!! مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی من از نسخه 3 کتابخانه استفاده می کنم ولی توی متهای دانلودر post وجود نداره؟ در حالی که توی آموزش هست!!! مشکل از کجاست؟ شما اول متد get رو بزن و بعد ادامش POST رو بزن تا به مقداری رو به آدرس اول post بشه Return downloader.Get("www.felan.com/post.php").POST("name=felan").String 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ شما اول متد get رو بزن و بعد ادامش POST رو بزن تا به مقداری رو به آدرس اول post بشه Return downloader.Get("www.felan.com/post.php").POST("name=felan").String جناب شاهدی من کدهام را اینجوری نوشتم ولی خطا می گیره می شه بگید مشکل کجاست ممنون URLOFSite="http://mysite.ir/MyOnlineDatabase/pdotst.php" AriaTask.Initialize("AriaTask") AriaDownloader.Initialize(AriaTask) If AriaDownloader.IsConnected Then AriaTask.Run(URLOFSite) //injori ham neveshtam error dad AriaTask.Run(NULL) End If End Sub Sub a_DoInBackground(params() As Object) As Object Return AriaDownloader.Get(URLOFSite) End Sub Sub a_OnPostExecute(param As Object) Dim CallBack As String=param If CallBack.StartsWith("error")Then ToastMessageShow("ERROR",False) Else ToastMessageShow(CallBack,False) End If End Sub پیغام خطا AriaAsynkTask Error : Attempt to invoke virtual method 'java.lang.Object java.lang.reflect.Method.invoke(java.lang.Object, java.lang.Object[])' on a null object reference نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ کد ها اشتباهه 1. شما اومدین ایونت نیم رو دادین AriaTask ولی توی متد ها فقط زدین a AriaTask.Initialize("AriaTask") '''' Sub a_DoInBackground(params() As Object) As Object ___________________________ AriaTask.Run(Array As Object(URLOFSite)) 2 . به این صورت باید بدین ، یا هم Null بدین و مستقیم استفاده کنین ____________________________ مشکل سوم هم اینه شما باید توی متد Get بگین جواب برگشتیتون به چه حالت باشه میتونین از برگشت های زیر استفاده کنین Return AriaDownloader.Get(URLOFSite).Bitmap Return AriaDownloader.Get(URLOFSite).String Return AriaDownloader.Get(URLOFSite).Int Return AriaDownloader.Get(URLOFSite).InputStream Dim ariafile As AriaFile ariafile.initialize(File.DirInternal,"felan.jpg")) Return AriaDownloader.Get(URLOFSite).File(ariafile) به نظر شما میخواین از String استفاده کنین ، کد کلیتون به این شکل در میاد URLOFSite="http://mysite.ir/MyOnlineDatabase/pdotst.php" AriaTask.Initialize("AriaTask") AriaDownloader.Initialize(AriaTask) If AriaDownloader.IsConnected Then AriaTask.Run(Array As Object(URLOFSite)) End If End Sub Sub AriaTask_DoInBackground(params() As Object) As Object Return AriaDownloader.Get(params(0)).String End Sub Sub AriaTask_OnPostExecute(param As Object) ToastMessageShow(param,False) End Sub 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی اگر بخواهیم در هنگام ارسال post چند پارامتر را ارسال کنیم امکان پذیر هستمثلا در okhttputil می تونیم یه همچین پارامترهایی را به صورت آرایه از استرینگ ارسال کنیم اینجا چطور؟ InsertNewPerson.download2("http://www.yourdomain.com/myscript.php", Array As String ("action", "InsertNewPerson", "name", NameET.Text, "age", AgeET.Text)) ممنون از توجه شما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی اگر بخواهیم در هنگام ارسال post چند پارامتر را ارسال کنیم امکان پذیر هست مثلا در okhttputil می تونیم یه همچین پارامترهایی را به صورت آرایه از استرینگ ارسال کنیم اینجا چطور؟ InsertNewPerson.download2("http://www.yourdomain.com/myscript.php", Array As String ("action", "InsertNewPerson", "name", NameET.Text, "age", AgeET.Text)) ممنون از توجه شما به این صورت return downloader.Get(url).POST("action=InsertNewPerson&name="&NameET.Text&"&age="&AgeET.Text) 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ به این صورت return downloader.Get(url).POST("action=InsertNewPerson&name="&NameET.Text&"&age="&AgeET.Text) جناب شاهدی من داخل فانکشن زیر Sub AriaTask_OnPostExecute(param As Object) End Sub خروجی را به صورت json بر می گردونم وقتی می خوام با پارسر جیسون به صورت مپ برگردونمش خطای زیر را در log برمی گردونه و به نظر می رسه در استرینگ برگردونده شده هم یک بلنک اضافی در ابتدای استرینگ ایجاد می کنه ممکنه بررسی بفرمایید اگر لازمه بگید سورس کد را هم ضمیمه کنم اگر خود استرینگ را چاپ کنم اتفاقی نمی افته ولی اگر از مپ و جیسون برا جداسازیش استفاده کنم خطا می ده AriaAsynkTask Error : null نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ جناب شاهدی من داخل فانکشن زیر Sub AriaTask_OnPostExecute(param As Object) End Sub خروجی را به صورت json بر می گردونم وقتی می خوام با پارسر جیسون به صورت مپ برگردونمش خطای زیر را در log برمی گردونه و به نظر می رسه در استرینگ برگردونده شده هم یک بلنک اضافی در ابتدای استرینگ ایجاد می کنه ممکنه بررسی بفرمایید اگر لازمه بگید سورس کد را هم ضمیمه کنم اگر خود استرینگ را چاپ کنم اتفاقی نمی افته ولی اگر از مپ و جیسون برا جداسازیش استفاده کنم خطا می ده AriaAsynkTask Error : null لطفا کد بدین ، با این توضیحتون اصلا نفهمیدم چیکار کردین 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ لطفا کد بدین ، با این توضیحتون اصلا نفهمیدم چیکار کردین مشکل از خروچی جیسون فایل php بود چون درست parse نمی شد تابع _OnPostExecute مقدار NULL برمیگردوند ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سلام جناب شاهدی عزیز اگر میشد یک قسمت هم واسه اپلود فایل بگذارید خیلی عالییییییییی میشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سلام جناب شاهدی عزیز اگر میشد یک قسمت هم واسه اپلود فایل بگذارید خیلی عالییییییییی میشد اضافه شده قبلا ، آپدیت رو میزارم اخر شب 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ،ورژن 3 به پست اول اضافه شد (قابلیت آپلود)نمونه php برای آپلود فایل و ذخیره در فولدر uploads کنار php : <?php $file_path = "uploads/"; $file_path = $file_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $file_path)) { echo "success ". $headers["uploaded_file"]; } else{ echo "fail"; } ?> نمونه کد توی b4a Sub AriaTask_DoInBackground(params() As Object) As Object Dim af As AriaFile af.initialize(File.DirInternal,"file.zip") Return downloader.UploadFile("www.ss.com/upload.php",af,Null) End Sub Sub AriaTask_OnPostExecute(param As Object) Dim callback As String = param If callback.StartsWith("success") Then Log("Upload Anjam Shod") Else Log("Upload Anjam Nashod") End If End Sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agham 4 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ استاد من نتونستم این رو فقط میشه سپل کنید خیلی بزرگوارید فق سورس کد رو ممنون سلام ،ورژن 3 به پست اول اضافه شد (قابلیت آپلود)نمونه php برای آپلود فایل و ذخیره در فولدر uploads کنار php : <?php $file_path = "uploads/"; $file_path = $file_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $file_path)) { echo "success ". $headers["uploaded_file"]; } else{ echo "fail"; } ?>نمونه کد توی b4a Sub AriaTask_DoInBackground(params() As Object) As Object Dim af As AriaFile af.initialize(File.DirInternal,"file.zip") Return downloader.UploadFile("www.ss.com/upload.php",af,Null)End SubSub AriaTask_OnPostExecute(param As Object) Dim callback As String = param If callback.StartsWith("success") Then Log("Upload Anjam Shod") Else Log("Upload Anjam Nashod") End IfEnd Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سلام استاد شاهدی من با این BSFileChooser فایل فیلم رو انتخاب میکنم و کدهای زیر رو نوشتم ولی فوری مینویسهAriaAsynkTask Error : nullUpload Anjam Nashod Sub sFile_result(FilePath As String) fp = FilePath End Sub Sub task_move_DoInBackground(params() As Object) As Object Try Dim af As AriaFile af.initialize(fp.SubString2(0,fp.LastIndexOf("/")),fp.SubString2(fp.LastIndexOf("/")+1,fp.Length)) Return up_move.UploadFile("http://xxx.ir/aria_u...e.php",af,Null) Catch Log(LastException) Return LastException.Message End Try End Sub Sub task_move_OnPostExecute(param As Object) Dim callback As String = param If callback.StartsWith("success") Then Log("Upload Anjam Shod") Else Log("Upload Anjam Nashod") End If End Sub Sub task_move_OnPreExecute End Sub Sub task_move_OnProgressUpdate(progress As Int) Log(progress) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ،(لطفا توی تاپیک کد هاتون رو توی تگ قرار بدین ) برای اینکه بتونید ارور رو ببینید کد هاتون رو توی try catch قرار بدین Sub task_move_DoInBackground(params() As Object) As Object Try Dim af As AriaFile af.initialize2(fp) Return up_move.UploadFile("http://xxx.ir/aria_u...e.php",af,Null) Catch Log(LastException) Return LastException.Message End Try End Sub یه نکته دیکه میتونین آدرس کامل رو از طریق initialize2 به AriaFile بدین : Dim af As AriaFile af.initialize2(fp) 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.