احمد 20 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سلام من یه متن رو از دیتابیس فراخوانی کردم حالا می خوام تویه یک اسکرول قرار بدم ولی بعد از اینکه ران می گیرم از برنامه میره بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ لطفا اسپم نده یه عکس از ارور بده گفته که ارور نمی ده میره بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ شما این کد رو توی خط آخر حلقتون بزنید : ScrollView.Panel.Height = 500%Y بقیه دستتون میاد که چطور تنظیم کنید در ضمن باور کنید ده ها آموزش تصویری در این مورد توی انجمن موجوده فقط کافیه سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ درود ScrollView.Panel.Height رو مشخص کردید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ میشه یه سورس یا کل کد رو بگین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ یعنی کسی نمی دونه کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ لطفا اسپم نده یه عکس از ارور بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
احمد 20
سلام من یه متن رو از دیتابیس فراخوانی کردم حالا می خوام تویه یک اسکرول قرار بدم ولی بعد از اینکه ران می گیرم از برنامه میره بیرون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.