احمد 20 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 سلام من یه متن رو از دیتابیس فراخوانی کردم حالا می خوام تویه یک اسکرول قرار بدم ولی بعد از اینکه ران می گیرم از برنامه میره بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 5 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 لطفا اسپم نده یه عکس از ارور بده گفته که ارور نمی ده میره بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 شما این کد رو توی خط آخر حلقتون بزنید : ScrollView.Panel.Height = 500%Y بقیه دستتون میاد که چطور تنظیم کنید در ضمن باور کنید ده ها آموزش تصویری در این مورد توی انجمن موجوده فقط کافیه سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 درود ScrollView.Panel.Height رو مشخص کردید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 4 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 میشه یه سورس یا کل کد رو بگین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احمد 20 ارسال شده در 4 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 یعنی کسی نمی دونه کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 لطفا اسپم نده یه عکس از ارور بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
احمد 20
سلام من یه متن رو از دیتابیس فراخوانی کردم حالا می خوام تویه یک اسکرول قرار بدم ولی بعد از اینکه ران می گیرم از برنامه میره بیرون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.