mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 با سلام من یک وب ویو دارم اما صفحه رو کامل نمینداره اندازه ها رو هم باید از hight , wight استفاده کنم من الان از این استفاده کردم اما نشد If Portrait Then STR.Top=13%x STR.Left=0%x STR.Width=100%x STR.Height=90%y sc.Top=0%x sc.Left=0%x sc.Width=100%x sc.Height=10%y Label1.SetLeftAndRight(40%x,97%x) Label1.SetTopAndBottom(0%y,10%y) Else If Landscape Then STR.SetLeftAndRight(0%X,100%X) STR.SetTopAndBottom(15%Y,95%Y) sc.Top=0%x sc.Left=0%x sc.Width=100%x sc.Height=15%y Label1.SetLeftAndRight(40%x,97%x) Label1.SetTopAndBottom(0%y,15%y) End If در حالت عمودی هم اینطوری هست \ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 6 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2016 مجبور شدم تایتل رو حذف کنم تا درست شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 نه من می خوام روی همه گوشی کار بده اگر میشه یک راه حل به من بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 با سلام اقای ایزدی من یک بار ایت مشکل رو داشتم اندازه ها رو در دایزاینر عوض کردم درست شد اما الن نمیشه اما قبلن با x و y بود الان با higth و wigth است چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 ببینید برای قرار دادن ویو ها ربطی نداره شما setleftandright رو با x مشخص کنید و topandbottom رو با y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 من همین کار رو می کنم میشه با dpi سایز داد چیز دیگه های وجود نداره؟؟؟که باش سایز بدم تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 با سلام اقای ایزدی من از هر کس می پرسم می گه با گت المنت بزن اصلا ربطی به اون داره؟؟؟؟؟/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 توی خط 16 در اکتیویتی main ، فول اسکرین رو true کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 نشد تازه این ربطی به fullscreen نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 درود ببینید عکسی که من دارم میبینم خود WebView به حالت FullScreen هستش تقریبا. فقط شما : #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region رو تنظیم نکردید که میتونید مثلا فول اسکرین رو بکنید True و IncludeTitle رو هم بکنید False. اینکه تمام صفحه ی وب سایت مورد نظر رو توی وب ویو نمایش بده دست WebView نیست. میشه به Zoom رو کمتر کردن کاری کرد ولی باید 99% سایت ها جوابگو نیست. هیچ اپلیکیشن دیگه ای رو هم یادم نمیاد دیده باشم که چیزی که میخواهید رو انجام بده امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 5 مهر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 از گت المنت نمیشه استفاده کرد؟؟ ابته من کار باش رو بلد نیستم و زیاد در موردش نمی دونم یکی از دوستانم بهم گفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 از گت المنت نمیشه استفاده کرد؟؟ ابته من کار باش رو بلد نیستم و زیاد در موردش نمی دونم یکی از دوستانم بهم گفت میشه... از Focus میشه استفاده کرد اما دو تا عیب داره 1- روی بعضی نسخه های اندروید جواب نمیده 2- فقط میتونی روی قسمت خاصی Focus کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من یک وب ویو دارم اما صفحه رو کامل نمینداره اندازه ها رو هم باید از hight , wight استفاده کنم
من الان از این استفاده کردم اما نشد
در حالت عمودی هم اینطوری هست
\
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.