mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ با سلام من یک وب ویو دارم اما صفحه رو کامل نمینداره اندازه ها رو هم باید از hight , wight استفاده کنم من الان از این استفاده کردم اما نشد If Portrait Then STR.Top=13%x STR.Left=0%x STR.Width=100%x STR.Height=90%y sc.Top=0%x sc.Left=0%x sc.Width=100%x sc.Height=10%y Label1.SetLeftAndRight(40%x,97%x) Label1.SetTopAndBottom(0%y,10%y) Else If Landscape Then STR.SetLeftAndRight(0%X,100%X) STR.SetTopAndBottom(15%Y,95%Y) sc.Top=0%x sc.Left=0%x sc.Width=100%x sc.Height=15%y Label1.SetLeftAndRight(40%x,97%x) Label1.SetTopAndBottom(0%y,15%y) End If در حالت عمودی هم اینطوری هست \ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ مجبور شدم تایتل رو حذف کنم تا درست شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ نه من می خوام روی همه گوشی کار بده اگر میشه یک راه حل به من بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ با سلام اقای ایزدی من یک بار ایت مشکل رو داشتم اندازه ها رو در دایزاینر عوض کردم درست شد اما الن نمیشه اما قبلن با x و y بود الان با higth و wigth است چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ ببینید برای قرار دادن ویو ها ربطی نداره شما setleftandright رو با x مشخص کنید و topandbottom رو با y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ من همین کار رو می کنم میشه با dpi سایز داد چیز دیگه های وجود نداره؟؟؟که باش سایز بدم تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ با سلام اقای ایزدی من از هر کس می پرسم می گه با گت المنت بزن اصلا ربطی به اون داره؟؟؟؟؟/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ توی خط 16 در اکتیویتی main ، فول اسکرین رو true کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ نشد تازه این ربطی به fullscreen نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ درود ببینید عکسی که من دارم میبینم خود WebView به حالت FullScreen هستش تقریبا. فقط شما : #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region رو تنظیم نکردید که میتونید مثلا فول اسکرین رو بکنید True و IncludeTitle رو هم بکنید False. اینکه تمام صفحه ی وب سایت مورد نظر رو توی وب ویو نمایش بده دست WebView نیست. میشه به Zoom رو کمتر کردن کاری کرد ولی باید 99% سایت ها جوابگو نیست. هیچ اپلیکیشن دیگه ای رو هم یادم نمیاد دیده باشم که چیزی که میخواهید رو انجام بده امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ از گت المنت نمیشه استفاده کرد؟؟ ابته من کار باش رو بلد نیستم و زیاد در موردش نمی دونم یکی از دوستانم بهم گفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ از گت المنت نمیشه استفاده کرد؟؟ ابته من کار باش رو بلد نیستم و زیاد در موردش نمی دونم یکی از دوستانم بهم گفت میشه... از Focus میشه استفاده کرد اما دو تا عیب داره 1- روی بعضی نسخه های اندروید جواب نمیده 2- فقط میتونی روی قسمت خاصی Focus کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من یک وب ویو دارم اما صفحه رو کامل نمینداره اندازه ها رو هم باید از hight , wight استفاده کنم
من الان از این استفاده کردم اما نشد
در حالت عمودی هم اینطوری هست
\
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.