891263107 8 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام به همه من میخوام توی تولبارم یه آیکون اضافه کنم برای اسلاید منو.میخوام این کار رو با xml layout builderانجام بدم ولی فورس کلوز میده.اینم کد Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private pnl As Panel Private ACToolBarLight1 As ACToolBarLight Dim x As XmlLayoutBuilder Dim btn As ACButton End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Layout1") ACToolBarLight1.SetAsActionBar ACToolBarLight1.Title="d" btn.Initialize("") btn = x.GetView("ic_menu_white_24dp") ACToolBarLight1.AddView(btn,5%x,1%y,Gravity.RIGHT) End Sub در ضمن این ارور همتوی لوگه ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** main_activity_create (java line: 345) java.lang.RuntimeException: Object should first be initialized (ACButton). at anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.getObject(AbsObjectWrapper.java:50) at b4a.example.main._activity_create(main.java:345) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:169) at b4a.example.main.afterFirstLayout(main.java:102) at b4a.example.main.access$000(main.java:17) at b4a.example.main$WaitForLayout.run(main.java:80) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:146) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5602) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1283) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1099) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) یه چیزی مثل این لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام شما میتونی اول یه باتن معرفی کنی بعد اونو از طریق addview اضافه کنی به تولبارت بعد هر آیکونی بخوای بهش اضافه کنی و کلیکشم فعال کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
891263107 8 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام شما میتونی اول یه باتن معرفی کنی بعد اونو از طریق addview اضافه کنی به تولبارت بعد هر آیکونی بخوای بهش اضافه کنی و کلیکشم فعال کنی از چه نوعی؟ACButton؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ از چه نوعی؟ACButton؟ فرقی نداره باتن معمولی یا ACButton شما فقط یه باتن میخوای که اد کنی به تولبار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
891263107 8 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ فرقی نداره باتن معمولی یا ACButton شما فقط یه باتن میخوای که اد کنی به تولبارمن میخوام از xml layout builder استفاده کنم؟بازم فرقی نمیکنه؟اول باتن رو اد میکنم بعد بهش بک گروند میدم با xml ولی وقتی اونو به تولبار اد میکنم باید عرض و طولش رو هم بهش بدم در صورتی که میخوام عرض و طول رو خودش متناسب با صفحه بیاد و از توی درابل بخونه.میشه اینطور چیزی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز این سوال بار ها و بارها در انجمن ذکر شده و بنده پاسخ دادم! شما نیاز به یک متغیر از نوع BitmapDrawble دارید که کل کدها به این صورت می شه: Dim btn As Button Dim bd As BitmapDrawable btn.Initialize("btn") Dim xml As XmlLayoutBuilder bd = xml.GetDrawable("iconname") ActionBar.AddView(btn, 16dip, 16dip, 20dip, 20dip) پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
891263107 8 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ دوست عزیز این سوال بار ها و بارها در انجمن ذکر شده و بنده پاسخ دادم! شما نیاز به یک متغیر از نوع BitmapDrawble دارید که کل کدها به این صورت می شه: Dim btn As Button Dim bd As BitmapDrawable btn.Initialize("btn") Dim xml As XmlLayoutBuilder bd = xml.GetDrawable("iconname") ActionBar.AddView(btn, 16dip, 16dip, 20dip, 20dip) پیروز باشید این که سایزش همیشه 16 در 16 است.من میخوام سایزش متغیر باشه نسبت به اندازه صفحه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ این که سایزش همیشه 16 در 16 است.من میخوام سایزش متغیر باشه نسبت به اندازه صفحه با add menu item 3 کار کنید و با xml layout builderبیاید اون عکسی رو ک میخواید از توی پوشه دراوبل بگیرین خیلی راحته اینم نمونه Dim setdra As BitmapDrawable setdra = xml.GetDrawable("ic_settings_white_24dp") Activity.AddMenuItem3("Setting","set",setdra.Bitmap,True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kavir 0 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان عزیز، دوستان من تازه از متریال در b4a استفاده میکنم و اکشن بار هم دارم، ولی نمیتونم برای آیکن هایی که در اکشن بار تعریف شده، کدنویسی کنم، یعنی برای دکمه ی سرچ یا دکمه ی بک یا هر چیزی دیگه ک باشه، نمیتونم کد بنویسم ک وقتی روش کلیک شد، ی عملی رو انجام بده، خواهشن اینو بگین ک چطوری میتونم اینکارو کنم و روی اکشن بار و تمامی متعلقاتی ک اضافه میکنم، دسترسی و کنترل داشته باشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۶ خب وقتی اینیشیالیز میکنی یه ایونت میگیره برای اون ایونت یه ساب کلیک تعریف کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
errrehossiny 1 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من همین کد رو میزنم اما هیچ تغییری در اکشن بار به وجود نمیاد من میخوام اون سه تا دونه خط سفید که گوشه سمت چپ برنامه ها هست رو بسازم ، چه جوری باید این کارو کنم ؟ من وقتی این کدو میزنم هیچ کاری انجام نمیشه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
891263107 8
سلام به همه
من میخوام توی تولبارم یه آیکون اضافه کنم برای اسلاید منو.میخوام این کار رو با xml layout builderانجام بدم ولی فورس کلوز میده.اینم کد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.