امین شاهدی 5,771 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ، با این کتابخونه میتونین از ریپل افکت اصلی خود اندروید استفاده کنین برای همه ویو ها ، (توی اندروید های 5 به بالا به صورت ریپل و توی اندروید های زیر 5 به صورت رنگ معمولی) AriaNativeRipple.zip نمونه کد : Dim Aripple As AriaNativeRipple Aripple.Initialize(Button1,Colors.Transparent,Colors.Cyan) Aripple.Initialize(Panel2,Colors.Transparent,Colors.Green) Aripple.Initialize(Labell,Colors.Transparent,Colors.LightGray) Aripple.Initialize(ImageView,Colors.Transparent,Colors.Magenta) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اگه میشه یک اسکرین شات بزارید تا کاربرد کتابخانه رو بدونیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ باز هم مثل همیشه گل کاشتی امین جان با ارزوی موفقیت برای Aria GP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ خدا قوت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ، با این کتابخونه میتونین از ریپل افکت اصلی خود اندروید استفاده کنین برای همه ویو ها ، (توی اندروید های 5 به بالا به صورت ریپل و توی اندروید های زیر 5 به صورت رنگ معمولی) AriaNativeRipple.zip نمونه کد : Dim Aripple As AriaNativeRipple Aripple.Initialize(Button1,Colors.Transparent,Colors.Cyan) Aripple.Initialize(Panel2,Colors.Transparent,Colors.Green) Aripple.Initialize(Labell,Colors.Transparent,Colors.LightGray) Aripple.Initialize(ImageView,Colors.Transparent,Colors.Magenta) با سلام خدمت شما و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز... این کتابخونه یه مشکلی داره اونم اینه که قسمت Normal color کلا خراب میکنه کار رو و فقط رنگ ریپل میمونه اگه میشه یکاریش کنید تا در صورت لزوم رنگ نورمال رو بزاریم یا منتقلش کنید یجای دیگه غیر از Initialize لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ سلام کاش یه شات میدادید ببینم دقیقا چجوریه چند تا لیب مشابه تست کردم دقیقا اونی نبودن که باید باشن یه شات بدید بد نیست هرچند خودم تست هم میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,771 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت شما و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز... این کتابخونه یه مشکلی داره اونم اینه که قسمت Normal color کلا خراب میکنه کار رو و فقط رنگ ریپل میمونه اگه میشه یکاریش کنید تا در صورت لزوم رنگ نورمال رو بزاریم یا منتقلش کنید یجای دیگه غیر از Initialize NormalColor واسه اندرویدای زیر 5 ، ربطی به ریپل نداره دوست عزیز شما اگه Colors.Transparent رو بزارین در واقع هیچ رنگی نداره مثل نمونه کدی که دادم سلام کاش یه شات میدادید ببینم دقیقا چجوریه چند تا لیب مشابه تست کردم دقیقا اونی نبودن که باید باشن یه شات بدید بد نیست هرچند خودم تست هم میکنم این کتابخونه خارجی و جدا نیست ، ریپل اصلی اندرویده قطعا توی خیلی از برنامه ها دیدین دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ کاش میشد فقط ریپل های پیشفرض اصلی دکمه های متریال مثل ACButton رو تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۵ با سلام ، متاسفانه روی اندروید 6 ریپل کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ متاسفانه روی اندروید 6 ریپل کار نمیکنه درود روی Galaxy Note 5 با اندروید 6.0.1 تست کردم مشکلی نداشت... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۵ درود روی Galaxy Note 5 با اندروید 6.0.1 تست کردم مشکلی نداشت... مجدد تست شد اما کار نمیکرد اندروید 6 s6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان من به اینصورت کتابخونه رو پیاده سازی کردم ولی با کلیک روی لیبل1 ریپل اجرا نمیشه؟ Sub Globals Dim ripple1 As AriaNativeRipple بعد در ساب مربوط (( آریا لیست ویو که ویو ها رو تعریف کردم )) Sub AriaListView1_getview (rowView As Panel,Position As Int) Label1.Initialize("Label1") ripple1.Initialize(Label1,Colors.Transparent,Colors.red) وقتی روی لیبل 1 کلیک میکنم ریپل اجرا نمیشه !! Sub Label1_Click Dim lbl As Label lbl = Sender Log(lbl.Tag&"==tag=farsi") End Sub اشکال کارم کجاست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
... 5 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ چجوری میشه واسه ایمیج ویو از این استفاده کرد؟؟ وقتی واسه باتن استفاده میکنم نه میتونم به باتن رنگ بدم نه عکس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ctrain 38 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ آقا امین خدا خیرت بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.