امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان همونطور که از عنوان پیداس این آموزش تصویری کار با Json و نمایش اطلاعات json توی RecyclerView که با این آموزش میتونین برنامه های آنلاین رو خیلی راحت بسازین دانلود آموزش 38MB لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ ایول دمتون گرمممم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از اقای شاهدی گل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhadhamid29 3 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hncboys 1 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خیلی ممنون آقای شاهدی آموزشاتون عالی چطور میتونم آنلاین اینو استفاده کنم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، hncboys گفته است : خیلی ممنون آقای شاهدی آموزشاتون عالی چطور میتونم آنلاین اینو استفاده کنم؟! سلام شما کافیه درخواستی رو به سمت سرور بفرستید، و سمت سرور هم پاسخ اندروید رو به جیسون تبدیل کنید، ارسال کنید. یعنی کار شما اینجا دریافت جیسون از وب سرویس هستش که با اجرای یک url ساده شما می تونید از سرور درخواستتون رو انجام بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hncboys 1 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام شما کافیه درخواستی رو به سمت سرور بفرستید، و سمت سرور هم پاسخ اندروید رو به جیسون تبدیل کنید، ارسال کنید. یعنی کار شما اینجا دریافت جیسون از وب سرویس هستش که با اجرای یک url ساده شما می تونید از سرور درخواستتون رو انجام بدید. ممنون سمت سرور درسته و جیسون آمادست http://android.saeedgholami.ir/posts.json اما تو این آموزش آفلاین نمیدونم چطوری آنلاین استفاده کنم؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 2 دقیقه قبل، hncboys گفته است : ممنون سمت سرور درسته و جیسون آمادست http://android.saeedgholami.ir/?json=get_all_posts اما تو این آموزش آفلاین نمیدونم چطوری آنلاین استفاده کنم؟!!! خب همین url رو توی برنامتون استفاده می کنید، response که میده یه رشتس که همین جیسون شماست، زمانی هم که متغییری از جنس Json توی اندروید تعریف می کنید ازتون ورودی رشته میخواد که همین جیسون هستش. هیچ تفاوتی با افلاینش نداره، انلاینش ااینه که شما رشته رو از سرور می گیرید همین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hncboys 1 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کد من اینجوریه: JsonArrayRequest jsonReq = new JsonArrayRequest(url,new Response.Listener<JSONArray>() { @Override public void onResponse(JSONArray response) { Log.d(TAG, response.toString()); for (int i = 0; i < response.length(); i++) { try { JSONObject obj = response.getJSONObject(i); Post post = new Post(); post.setTitle(obj.getString("title")); post.setThumbnailUrl(obj.getString("image")); post.setRating(((Number) obj.get("Id")).doubleValue()); post.setYear(obj.getInt("date")); JSONArray catArry = obj.getJSONArray("catgory"); ArrayList<String> cat = new ArrayList<String>(); for (int j = 0; j < catArry.length(); j++) { cat.add((String) catArry.get(j)); } post.setCat(cat); postList.add(post); } catch (JSONException e) { e.printStackTrace(); } اما Json که الان داخل سایت تولید کردم به شکل زیر و الان هرکاری میخام بکنم آرایه posts رو به کد اضافه کنم نمیتونم "posts": [ { "id": 14, "title": "arezuye bozorg", "image": "http://android.saeedgholami.ir/wp-content/uploads/2017/04/arezoyebozorg.jpg", "date": "2017-04-29 18:54:36", "category":[ "Action", "Drama", "Sci-Fi" ]} حالا چطوری میتونم کد جاوا رو برای این جیسونم تغییر بدم هرجوری طبق آموزش عمل میکنم با خطا مواجه میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ دیر وقته کلا جاوا کار نکردم، امیدوارم جوابی که میدم درست باشه ببینید الان هیچ جای کد شما تعریف نشده که قشمت posts رو بگیره این جیسونی که الان اینجا شما قرار دادین کلش یک یک JsonArray هستش.و مختویات داخلیش JsonObject حالا شما قصد داشته باشید posts رو بگیرید باید مثل این کدی که نوشتید عمل کنید » JSONArray catArry = obj.getJSONArray("catgory"); ولی به جای category بنویسید posts. فعلا تا همینجا می تونم کمکتون کنم.تست کنید نتونستید اعلام کنید همین قسمتش رو واستون کدش رو مینویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hncboys 1 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 20 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : دیر وقته کلا جاوا کار نکردم، امیدوارم جوابی که میدم درست باشه ببینید الان هیچ جای کد شما تعریف نشده که قشمت posts رو بگیره این جیسونی که الان اینجا شما قرار دادین کلش یک یک JsonArray هستش.و مختویات داخلیش JsonObject حالا شما قصد داشته باشید posts رو بگیرید باید مثل این کدی که نوشتید عمل کنید » JSONArray catArry = obj.getJSONArray("catgory"); ولی به جای category بنویسید posts. فعلا تا همینجا می تونم کمکتون کنم.تست کنید نتونستید اعلام کنید همین قسمتش رو واستون کدش رو مینویسم ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادی مشکل از جای دیگه و بود درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hncboys 1 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1395/04/17, 17:08:24، امین شاهدی گفته است : با سلام خدمت دوستان همونطور که از عنوان پیداس این آموزش تصویری کار با Json و نمایش اطلاعات json توی RecyclerView که با این آموزش میتونین برنامه های آنلاین رو خیلی راحت بسازین دانلود آموزش 38MB سلام ممنون از آموزش واقعا مسائل رو به صورت 100% قابل فهم بیان میکنید یه مسئله ای هست وقتی Json از نت بگیریم دیگه برنامه 100% انلاین میشه؟ چطوره میشه کاری کرد که برنامه با هر بار باز کرددن اونوکش کنه؟ من یه کد کش به برنامه ام اضافه کردم اما متاسفانه کش ثابت شد و با تغییر دادن Json دیگه توی برنامه لیست تغییر نمیکرد و حتمن باید کش پاک میکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hncboys 1 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1395/04/17, 17:08:24، امین شاهدی گفته است : با سلام خدمت دوستان همونطور که از عنوان پیداس این آموزش تصویری کار با Json و نمایش اطلاعات json توی RecyclerView که با این آموزش میتونین برنامه های آنلاین رو خیلی راحت بسازین دانلود آموزش 38MB اگر امکانش بود یه توضیحی هم میدادید چطور از کاراکترهای فارسی توی Json استفاده کنیم عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hncboys 1 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 1395/04/17, 17:08:24، امین شاهدی گفته است : با سلام خدمت دوستان همونطور که از عنوان پیداس این آموزش تصویری کار با Json و نمایش اطلاعات json توی RecyclerView که با این آموزش میتونین برنامه های آنلاین رو خیلی راحت بسازین دانلود آموزش 38MB اگر امکانش بود یه توضیحی هم میدادید چطور از کاراکترهای فارسی توی Json استفاده کنیم عالی بود با یه مشکل عجیبی برخورد کردم وقتی داده های جیسون زیاد میشه برنامه دیگه اجرا نمیشه و این ارور میشه 05-03 07:21:04.059 454-657/com.saeed.recyclerviewimageviewtextview E/Volley: [478] BasicNetwork.performRequest: Unexpected response code 200 for http://android.saeedgholami.ir/movies.json لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.