mhe9181 2 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ سلام میخوام لیبل یا ادیت تکست قابلیت درگ و کپی شدن به کلیپ برد داشته باشه یعنی کاربر بتونه اگه جایی از متنو لازم داشت کپیش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ پس چرا برا من فعال نیس هر چی روی ادیت تکس لانگ کلیک میکنم هیچی نمیاد فعاله! روی گوشی تست کنید جواب می ده. با کشیدن انگشت روی متن هم جواب می ده ، مثل انتخاب متن توی ویندوز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mhe9181 2 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ ممنون بچه ها بالاخره درس شد اشتباهمو فهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ من ی چیزی رو بگم خدمتتون ک این درگ کردن نیست سلکت کردنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mhe9181 2 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ فعاله! روی گوشی تست کنید جواب می ده. با کشیدن انگشت روی متن هم جواب می ده ، مثل انتخاب متن توی ویندوز تست کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، دوست عزیز ، امکان پذیره بنده بار ها و بار ها اینکار رو انجام دادم! لطفا اسپم ندید. برای اثبات این فیلم رو ضبط کردم که می تونید متوجه بشید چگونه می تونید متن رو Select و انتخاب کنید: http://s7.picofile.com/file/8259848718/Video_2016_07_15_205350.wmv.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ فک می کنم long click کردن روی این دو view که اسمشونو گفتید خود به خود ابزار درگ و کپی متن در کلیپ بورد رو داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mhe9181 2 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ فک می کنم long click کردن روی این دو view که اسمشونو گفتید خود به خود ابزار درگ و کپی متن در کلیپ بورد رو داشته باشه نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ نداره EditText داره ، اگر شما یک متن داخل EditText بنویسید بعد وقتی از برنامه اجرا گرفتید برای چند ثانیه دست خودتون رو اون رو نگه دارید قابلیت ها نمایش داده می شه: موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mhe9181 2 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ EditText داره ، اگر شما یک متن داخل EditText بنویسید بعد وقتی از برنامه اجرا گرفتید برای چند ثانیه دست خودتون رو اون رو نگه دارید قابلیت ها نمایش داده می شه: موفق باشید خوب edittext اصلا انتخاب نمیشه که اینا بیاد selectall داره ولی نمیشه یه تیکه رو انتخاب کرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mhe9181 2 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ EditText داره ، اگر شما یک متن داخل EditText بنویسید بعد وقتی از برنامه اجرا گرفتید برای چند ثانیه دست خودتون رو اون رو نگه دارید قابلیت ها نمایش داده می شه: موفق باشید برا اومدن اینا باید کد بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ برا اومدن اینا باید کد بنویسم؟ خیر ، به صورت پیشفرض فعاله برای EditText ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mhe9181 2 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ خیر ، به صورت پیشفرض فعاله برای EditText ... پس چرا برا من فعال نیس هر چی روی ادیت تکس لانگ کلیک میکنم هیچی نمیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mhe9181 2
سلام
میخوام لیبل یا ادیت تکست قابلیت درگ و کپی شدن به کلیپ برد داشته باشه
یعنی کاربر بتونه اگه جایی از متنو لازم داشت کپیش کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.