پیرو تاپیک های مرتبط با چک کردن منبع نصب اپلیکیشن و جلوگیری از استفاده غیرقانونی از برنامه پولی که بنده فرستاده بودم و خوشبختانه به سرعت به نتیجه رسید و میشه گفت یکی از راههای جلوگیری از تقلب کاربران بازار رو به دست آوردیم
من میخوام بعد از اینکه چک شد و متوجه شدیم که برنامه از برنامه نصب نشده، برنامه کرش کنه (فورس کلوز بده)
کدهای مربوط به بررسی پکیج نیم نصب کننده رو دارم، دوستانی هم که میخوان داشته باشن در این تاپیک درج شده
سوال
AMiN.M7892 1,029
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی،
پیرو تاپیک های مرتبط با چک کردن منبع نصب اپلیکیشن و جلوگیری از استفاده غیرقانونی از برنامه پولی که بنده فرستاده بودم و خوشبختانه به سرعت به نتیجه رسید و میشه گفت یکی از راههای جلوگیری از تقلب کاربران بازار رو به دست آوردیم
من میخوام بعد از اینکه چک شد و متوجه شدیم که برنامه از برنامه نصب نشده، برنامه کرش کنه (فورس کلوز بده)
کدهای مربوط به بررسی پکیج نیم نصب کننده رو دارم، دوستانی هم که میخوان داشته باشن در این تاپیک درج شده
http://answercenter.ir/topic/14812-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%8C-%D9%81%D9%82%D8%B7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1/
من فقط الان کدهای مرتبط با کرش اجباری برنامه رو میخوام
چطور میشه کرش اجباری به برنامه داد؟
پیشاپیش از اساتید بزرگوار متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.