mahdig502 27 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ سلام این عکس مال شبیه ساز همه چی خوب این مال گوشیمه همه چی خراب اون ایکونا همشون فونت آیکوننلطفا نگید بحث شده دربارش خیلی گشتم هیچ کدوم ب دردم نخورد ینی کار ندادچیکار کنم استادان؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ سلام ، چند بار باید عرض کنم که وقتی مشکلی پیش میاد کد مربوطه رو قرار بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ طراحی تون نسبت ب طول و عرض صفحه واکنش نشون میده یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ طراحی تون نسبت ب طول و عرض صفحه واکنش نشون میده یا نه؟ بله دیگ همینطور تو گوشی 5 اینچی و 4 اینچی خراب میش ولی توی شبیه ساز ک اندازه لپتاپ درست سلام ، چند بار باید عرض کنم که وقتی مشکلی پیش میاد کد مربوطه رو قرار بدید ؟ ببخشید نمیدونستم کد چیا بذارم این کد مختصات لیبلیه ک توش فونت ایکون li5.Width = 10.6%x li5.Height = li5.Width li5.Right = anel5.Right - 6dip li5.Top = anel5.Top + 7dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اینکه آیکن هاتون دچار مشکل شدن میتونه به این دلیل باشه که imageview اون رو اینطوری تعریف نکردید Imageview1.gravity = gravity.fill یعنی تصویر آیکن تون از محدوده ای که توی صفحه اشغال می کنه بزرگ تره. برای سایز فونت هم باید همواره مقدارش رو بر یک عدد که با طول یا عرض صفحه رابطه مستقیم داره تقسیم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اینکه آیکن هاتون دچار مشکل شدن میتونه به این دلیل باشه که imageview اون رو اینطوری تعریف نکردید Imageview1.gravity = gravity.fill یعنی تصویر آیکن تون از محدوده ای که توی صفحه اشغال می کنه بزرگ تره. برای سایز فونت هم باید همواره مقدارش رو بر یک عدد که با طول یا عرض صفحه رابطه مستقیم داره تقسیم کنید بله ، برای اینکه اندازه فونت هم ثابت بمونه می تونید از این آموزش استفاده بکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdig502 27
سلام
این عکس مال شبیه ساز همه چی خوب
این مال گوشیمه همه چی خراب
اون ایکونا همشون فونت آیکونن
لطفا نگید بحث شده دربارش خیلی گشتم هیچ کدوم ب دردم نخورد ینی کار نداد
چیکار کنم استادان؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.