akbaria556 3 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام بچها من کتابخانه ی appcompat نسخه ی ۳.۲۰ رو دانلود کردم ولی برای کامپایل ازم پوشه ی resرو میخاد .پوشه رو قرار بدید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akbaria556 3 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ این نسخه دیگه پوشه ی رس نیاز نداره فقط کد زیر رو اول سورستون بنویسید #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اگه ارور میده و آدرس ریسورس میخواد باید پوشه extras داخل sdk رو آپدیت کنید و از api23 استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akbaria556 3 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ ینی پوشه ی b4a_appcompatو اون یکی پوشه رو نمیخاد ادرس بدیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akbaria556 3 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ پوشه ی extras اپدیت هس ینی اون پوشه ای ک تو یکی از تاپیک ها گذاشته بودن حدود ۳۰۰ مگابایت رو دانلود کردم و کپی کردم و از api23 استفاده میکنم.دقیقا نمیدونم مشکل کجاس ک پروژه های متریال رو نمیتونم کامپایل کنم.شاید مشکل از منیفست باشه. تو منیفست چی باید بنویسم اینم میگین؟از b4a 6استفاده میکنم و appcompat 3 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ ینی پوشه ی b4a_appcompatو اون یکی پوشه رو نمیخاد ادرس بدیم؟ نخیر هیچ پوشه ای رو لازم نیست آدرس بدید فقط این کد باید اول پروژه باشه: #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity اگه خواستید از این تاپیک سمپل appcompat v3.2 رو دانلود کنید http://answercenter.ir/topic/14347-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-appcompact-v3-sample/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ پوشه ی extras اپدیت هس ینی اون پوشه ای ک تو یکی از تاپیک ها گذاشته بودن حدود ۳۰۰ مگابایت رو دانلود کردم و کپی کردم و از api23 استفاده میکنم.دقیقا نمیدونم مشکل کجاس ک پروژه های متریال رو نمیتونم کامپایل کنم.شاید مشکل از منیفست باشه. تو منیفست چی باید بنویسم اینم میگین؟از b4a 6استفاده میکنم و appcompat 3 20 در appcompat 3 باید برای تعیین رنگ ها و تم برنامه این کد ها رو به منیفست اضافه کنید: CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#0098FF</item> <item name="colorPrimaryDark">#007CF5</item> <item name="colorAccent">#AAAA00</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> </style> </resources> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
akbaria556 3 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ ایول بچها خدا خیرتون بده کارم حل شد.دو هفته سرگردونش بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سلام بچها من کتابخانه ی appcompat نسخه ی ۳.۲۰ رو دانلود کردم ولی برای کامپایل ازم پوشه ی resرو میخاد .پوشه رو قرار بدید ممنون میشم این نسخه دیگه پوشه ی رس نیاز نداره فقط کد زیر رو اول سورستون بنویسید #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
akbaria556 3
سلام بچها من کتابخانه ی appcompat نسخه ی ۳.۲۰ رو دانلود کردم ولی برای کامپایل ازم پوشه ی resرو میخاد .پوشه رو قرار بدید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.