رفتن به مطلب

کار کردن با spinner به روشی ساده


ارسال های توصیه شده

به نام خدا

سلام دوستان این هم آموزش ادد کردن ایتم به spinner

وانتخاب تک تک ایتم ها

==========================

لینک دانلود در پیکوفایل با فرمت swf

حجم فیلم :4.51MB

کیفیت پایین

**********************

لینک دانلود در مدیافایر با فرمت swf

حجم فیلم :4.51MB

کیفیت پایین

************************

لینک دانلود در پیکوفایل با فرمت wmv

حجم فیلم :18MB

کیفیت بالا

*************************

لینک دانلود در مدیافایر با فرمت wmv

حجم فیلم :18MB

کیفیت بالا

************************

پسورد فایل: basic4android.org

*************************

واسه این پستم نه تشکر کن نه هیچ چیز

فقط همین الان برو دست مادرتو ببوس

یاحق

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.این spinner چیه ؟ میشه یه کم توضیح بدین

برای دیدن دمو کلیک کنید

میشه خیلی کارا کرد این الان تمام کارش عوض کردن تایتل هستش

موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک جورایی حکم ComboBox در Visual Studio رو داره ...

مثل Panel که حکم GroupBox رو داره یا EditText که حکم TextBox رو داره ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چگونه ميشه يك spinner اطلاعات را از يك فيلد ديتابيس بخونه؟

چگونه ميشه دو spinner رو مرتبط به هم تعريف كرد مثلا در spinner اولي اگه نام استانها باشه و در spinner دومي نام شهرها اگه مثلا" در اولي اگه خراسان رضوي رو انتخاب كنيم دومي فقط شهرهاي مربوط به خراسان رضوي رو فراخواني كنه. اگه ميشه با سورس و ديتابيس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای لود کردن به این شکل تست کن ببین کار میکنه


Spinner1.Add(cr.GetString("zirmtn"))

سوال دومی فکر نکنم بشه اما صبر کن روش کار میکنم

موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چگونه ميشه يك spinner اطلاعات را از يك فيلد ديتابيس بخونه؟

چگونه ميشه دو spinner رو مرتبط به هم تعريف كرد مثلا در spinner اولي اگه نام استانها باشه و در spinner دومي نام شهرها اگه مثلا" در اولي اگه خراسان رضوي رو انتخاب كنيم دومي فقط شهرهاي مربوط به خراسان رضوي رو فراخواني كنه. اگه ميشه با سورس و ديتابيس

ببنید کلا باید با Query ها سرو کله بزنید

چیزی که شما می خواهید رو به امید خدا آرمین جان آماده می کنه بنده فقط راهنمایی می کنم

سوال اولت:

ببینید Spinner یک فیلد می تونه از دیتابیس بگیره یعنی جند فیلد هم نا منایب و هم مشکل

راجب سوال دومت:

باید به ایندکس این کنترل کار کنی یعنی بیایم توی ItemClick بگیم فلان Position بود بیا فلان ستون رو بخون

تنها چیزی که می خواد Query واسش تعریف کنید که آرمین عزیز انجام میده بنده یکم کار دارم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما باید این مشکل رو در تاپیک جدا مطرح میکردید تا رسیدگی بشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 4 ماه بعد...

نحوه استفاده از ایتم ها به چه صورته ارور میده

Sub Activity_Create FirstTime As Boolean
Spinner1.Add("m1")
   Spinner1.Add("m2")
End Sub

Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
If Activity.Title = 0 Then
EditText1.Text = " Hi "
End If


End Sub

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر این کد الان چیه دقیق ؟ تو فیلم بود؟ شما میخای چه عملی انجام شه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نحوه استفاده از ایتم ها به چه صورته ارور میده

Sub Activity_Create FirstTime As Boolean
Spinner1.Add("m1")
   Spinner1.Add("m2")
End Sub

Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
If Activity.Title = 0 Then
EditText1.Text = " Hi "
End If


End Sub

ظاهرا شما میخوایین با آیتم های اسپینر کار کنید. و کدی که نوشتین اصن ربطی به آیتم های کلیک شده نداره یعنی این کد رو اگه اجرا کنید زمانی میاد اجرا میشه که Activity.Title = 0 باشه که قطعا خطا میده چون Title مقدار Set و Get ش از نوع رشتس.

خب اگه میخواهید با آیتم های کلیکی کار کنید به این دو صورت عمل کنید:

Position :

Sub Activity_Create FirstTime As BooleanSpinner1.Add("m1")
   Spinner1.Add("m2")
End Sub


Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
Select Position
Case 0
EditText1.Text = " Hi "
Case 1
EditText1.Text = " Bye"
End Select  
End Sub 

Value:

Sub Activity_Create FirstTime As Boolean
Spinner1.Add("m1")
   Spinner1.Add("m2")
End Sub


Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
Select Value
Case "m1"
EditText1.Text = " Hi "
Case "m2"
EditText1.Text = " Bye"
End Select  
End Sub 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 ماه بعد...

دستت درد نکنه زحمت کشیدی ..

این موزیک روی فیلم آموزشی خیلی بی معنی بود و صداشم خیلی بلند بود لطفا اینکارو نکنید اصلا جالب نیست..

تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 2 ماه بعد...

آفرین آقای رمضانی : *tashvigh*

واسه این پستم نه تشکر کن نه هیچ چیز

فقط همین الان برو دست مادرتو ببوس

یاحق

از مدیران عذر خواهی میکنم که مطلب غیر مرتبط با تاپیک گذاشتم ولی ارزش این کار آقای رمضانی خیلی بالاتر از بحث های فنی هست

خوشحالم که تو این انجمن اخلاق مدار عضوم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 سال بعد...

من یه اسپینر دارم شامل چندتا گزینه

موقع لود اکتیویتی یک فایل ذخیره شده خوانده میشه و مقدارش بدست میاد که میخوام این مقدار در اسپینر انتخاب بشه

 

مثال:

توی اسپینر اینا ذخیره شدن:

تهران

اصفهان

شیراز

مشهد

 

توی فایل اصفهان ذخیره شده

 

وقتی اکتیوتی لود شده چطور اسپینر گزینه موجود در فایل را سلکت کنه روی خودش

کدی که من دارم ولی جواب نمیده چون selectItem در حالت readOnly هستش

If File.Exists(File.DirInternal,"esco.txt") Then
	reader.Initialize(File.OpenInput(File.DirInternal,"esco.txt"))
		group.SelectedItem=reader.ReadLine
	End If

 

در 16 دقیقه قبل، aliramazani گفته است :

من یه اسپینر دارم شامل چندتا گزینه

موقع لود اکتیویتی یک فایل ذخیره شده خوانده میشه و مقدارش بدست میاد که میخوام این مقدار در اسپینر انتخاب بشه

 

مثال:

توی اسپینر اینا ذخیره شدن:

تهران

اصفهان

شیراز

مشهد

 

توی فایل اصفهان ذخیره شده

 

وقتی اکتیوتی لود شده چطور اسپینر گزینه موجود در فایل را سلکت کنه روی خودش

کدی که من دارم ولی جواب نمیده چون selectItem در حالت readOnly هستش


If File.Exists(File.DirInternal,"esco.txt") Then
	reader.Initialize(File.OpenInput(File.DirInternal,"esco.txt"))
		group.SelectedItem=reader.ReadLine
	End If

 

فکر کنم یه حلقه بسازم و مقدار فایل را با مقادیر اسپینر چک کنم و پوزیشن را بدست بیارم بعد مقدار پوزیشن را به صورت selectIndex ست کنم جواب بده میرم اینو تست کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 5 ماه بعد...

سلام دوستان

من در طراحی نرم افزارم از spinner استفاده کردم. برای باز خوانی اطلاعات نیاز دارم آیتم که در بانک ذخیره شده در اسپینر نمایش بدهم . کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام منم همین مشکل رو داشتم بعد با کمک اساتید به این نتیجه رسیدم

اول در دیتابیس در در فیلدی که میخوای عکس بذارید نام عکس با پسوند با فرمت text را مینویسیم

بعد در بیسیک عکسها رو که اسمشون باید با اسمی که در دیتابیس وارد کردید دقیقا یکی باشه را به کمک add faile وارد میکنیم و بعد از کد زیر استفاده می کنیم

cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM bankax")
Dim i As Int
For i=0 To cur1.RowCount-1
cur1.Position=i
		Dim im1	As BitmapDrawable
		im1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,cur1.GetString("ax")))
		ACSpinner1.Add2(cur1.GetString("nambank"),im1)

بازم اگه اساتید راهی بهتر می دونند راهنمایی کنند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...