E-Beshkani 61 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سلام میخوام چند تا قالب وردپرس معرفی کنید که حالت جدولی داشته باشه یعنی یه چیزی مثل سایت امضام و مثل این >alimir.ir مناسب برای سایت دانلود و... ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ پوسته صحیفه و جریده خوبه البته فک کنم دیگ دیزاینش قدیمیه خودت باید دست ب کار بشی و شخصی سازی کنی سی اس اس هاشو اما خب پنل تنظیمات هم دارن که از شر دستکاری کد های php خلاص میشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
E-Beshkani 61 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ پوسته صحیفه و جریده خوبه البته فک کنم دیگ دیزاینش قدیمیه خودت باید دست ب کار بشی و شخصی سازی کنی سی اس اس هاشو اما خب پنل تنظیمات هم دارن که از شر دستکاری کد های php خلاص میشی ممنونم ولی این قالب هم قدیمی شده و هم یکم سنگینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۵ ممنونم ولی این قالب هم قدیمی شده و هم یکم سنگینه خب منم ک عرض کردم باید سی اس اس هاتون رو دست بزنید یا کلا بدین براتون طراحی کنن اما من خودم به شخصه از صحیفه بیشتر خوشم میاد و اگ یک مقدار سلیقه به خرج بدید میتونین 360 درجه تغیرش بدید در مورد سنگینی هم اگ از هاست ایران استفاده کنید و افزونه جی زیپ و کش رو درست تنظیم کنید اصلا مشکلی پیش نمیاد و پوسته فوق العاده اییه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.