sajadz 10 ارسال شده در 13 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2014 سلام دوستان.میخاستم بدونم چطور میشه یک فایل متنی رو در scorollview نشان داد طوری که اگر متن زیاد بود نصفه نیمه نشون نده،کامل نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 13 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2014 کلیک کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 13 آذر، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2014 کلیک کنیدموفق باشید خسته نباشید ولی اصلا به سوالم دقت نکردی من پرسیدم چطور یه فایل تکست رو به اسکرول ویو اضافه کرد به طوری که کل متن رو نشون بده.چون من اضافه میکنم ولی دو خطشو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 13 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2014 خسته نباشید ولی اصلا به سوالم دقت نکردیمن پرسیدم چطور یه فایل تکست رو به اسکرول ویو اضافه کرد به طوری که کل متن رو نشون بده.چون من اضافه میکنم ولی دو خطشو نشون میده شما فیلم رو نگاه کردی؟ اگه ببینی آموزش اینکه چطور اسکرول زیاد شه رو دادیم اما برای این سوال شما! اگر کتاب میخاین بسازین بهتره با html لود کنید که هم سورس هست هم آموزش یکم سرچ بهتره تا تاپیک دادن موفق باشی دوست من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 13 آذر، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2014 شما فیلم رو نگاه کردی؟ اگه ببینی آموزش اینکه چطور اسکرول زیاد شه رو دادیم اما برای این سوال شما! اگر کتاب میخاین بسازین بهتره با html لود کنید که هم سورس هست هم آموزش یکم سرچ بهتره تا تاپیک دادن موفق باشی دوست من خسته نباشید من فیلم رو کامل نگاه کردم مشابه این فیلم و از یه سایت دیگه هم گرفتم. شما هم بهتره کامل سوالمو بخونید موفق باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 13 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2014 کلیک کنید کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 14 آذر، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 کلیک کنید کنید خیلی مچکر دوست عزیز خسته نیاشید ولی من میخام با scorool view کار کنم نمیخام با webview کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 اینجا رو نگا بنداز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 میلاد احمدی 10 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 خیلی مچکر دوست عزیز خسته نیاشیدولی من میخام با scorool view کار کنم نمیخام با webview کار کنم http://answercenter.ir/showthread.php?t=179&p=676&viewfull=1#post676 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 14 آذر، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 سورسی که آقای میلاد احمدی گذاشته من امتحان کردم کامل جواب داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,201 ارسال شده در 14 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2014 سلام. خوشحالم که مشکلتون حل شد و تشکر از تمام بچه ها. دوست عزیز از لطفا فونت های کوچک تری استفاده کنید اگه توجه کرده باشید که کردید من چندبار فونت هاتون رو خودم ویرایش کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 15 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2014 اینم سورس در جهت تفهیم بهتر لینک دانلود پسورد فایل : basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 16 آذر، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2014 تاپیک قفل شد، پاسخ های اضافی حذف. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadz 10
سلام دوستان.میخاستم بدونم چطور میشه یک فایل متنی رو در scorollview نشان داد طوری که اگر متن زیاد بود نصفه نیمه نشون نده،کامل نشون بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده