sajadz 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان.میخاستم بدونم چطور میشه یک فایل متنی رو در scorollview نشان داد طوری که اگر متن زیاد بود نصفه نیمه نشون نده،کامل نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ کلیک کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ کلیک کنیدموفق باشید خسته نباشید ولی اصلا به سوالم دقت نکردی من پرسیدم چطور یه فایل تکست رو به اسکرول ویو اضافه کرد به طوری که کل متن رو نشون بده.چون من اضافه میکنم ولی دو خطشو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ خسته نباشید ولی اصلا به سوالم دقت نکردیمن پرسیدم چطور یه فایل تکست رو به اسکرول ویو اضافه کرد به طوری که کل متن رو نشون بده.چون من اضافه میکنم ولی دو خطشو نشون میده شما فیلم رو نگاه کردی؟ اگه ببینی آموزش اینکه چطور اسکرول زیاد شه رو دادیم اما برای این سوال شما! اگر کتاب میخاین بسازین بهتره با html لود کنید که هم سورس هست هم آموزش یکم سرچ بهتره تا تاپیک دادن موفق باشی دوست من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ شما فیلم رو نگاه کردی؟ اگه ببینی آموزش اینکه چطور اسکرول زیاد شه رو دادیم اما برای این سوال شما! اگر کتاب میخاین بسازین بهتره با html لود کنید که هم سورس هست هم آموزش یکم سرچ بهتره تا تاپیک دادن موفق باشی دوست من خسته نباشید من فیلم رو کامل نگاه کردم مشابه این فیلم و از یه سایت دیگه هم گرفتم. شما هم بهتره کامل سوالمو بخونید موفق باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ کلیک کنید کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ کلیک کنید کنید خیلی مچکر دوست عزیز خسته نیاشید ولی من میخام با scorool view کار کنم نمیخام با webview کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اینجا رو نگا بنداز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 میلاد احمدی 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی مچکر دوست عزیز خسته نیاشیدولی من میخام با scorool view کار کنم نمیخام با webview کار کنم http://answercenter.ir/showthread.php?t=179&p=676&viewfull=1#post676 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 sajadz 10 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سورسی که آقای میلاد احمدی گذاشته من امتحان کردم کامل جواب داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ سلام. خوشحالم که مشکلتون حل شد و تشکر از تمام بچه ها. دوست عزیز از لطفا فونت های کوچک تری استفاده کنید اگه توجه کرده باشید که کردید من چندبار فونت هاتون رو خودم ویرایش کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ اینم سورس در جهت تفهیم بهتر لینک دانلود پسورد فایل : basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ تاپیک قفل شد، پاسخ های اضافی حذف. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadz 10
سلام دوستان.میخاستم بدونم چطور میشه یک فایل متنی رو در scorollview نشان داد طوری که اگر متن زیاد بود نصفه نیمه نشون نده،کامل نشون بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده