ghost94 151 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام و عرض ادب من در حال کار کردن با دیزاین ساپورت هستم و به یه مشکلی برخوردم که اگه کمک کنید ممنون میشم چجوری میتونم فونت TabLayout ها رو عوض کنم ؟؟ من از این کد استفاده میکنم : TabLayout.SetTabText که توی این تابع دو تا آرگومان قرار میگیره که اولیش موقعیت و دومیش متن هستش چجوری فونت , سایز و ... رو برای متن عوض کنم ؟؟؟ از لیبل استفاده کردم که نشد ! پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ Sub SetAllLabel(Font As Typeface, TextSize As Int) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If GetType(v) = "android.widget.TextView" Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Font lbl.TextSize = TextSize End If Next End Sub SetAllLabel(Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf"), 20) این کدیه ک اقای فرقانی دادن به دوستان شاید عمل کنه برای تب هاهم http://answercenter.ir/topic/15000-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost94 151 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ Sub SetAllLabel(Font As Typeface, TextSize As Int) For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive If GetType(v) = "android.widget.TextView" Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = Font lbl.TextSize = TextSize End If Next End Sub SetAllLabel(Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf"), 20) این کدیه ک اقای فرقانی دادن به دوستان شاید عمل کنه برای تب هاهم http://answercenter.ir/topic/15000-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87- مرسی ولی جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ مرسی ولی جواب نمیده خب ی چیزی پیا کردم جواب میده تست کردم همین الان Sub AnswerCenter(parent As Panel, t1 As Typeface,txtsize As Int) For Each v As View In parent If v Is Label Then Dim lbl As Label = v lbl.Typeface = t1 lbl.TextSize = txtsize Else If v Is Panel Then AnswerCenter(v, t1 , txtsize) End If Next End Sub حالا هم توی اکتیویتی کریت به این شکل فونت و سایز میدیم AnswerCenter(TabLayout, Typeface.LoadFromAssets("myfont.ttf"),14) یه چیزی رو یائم رفت بگم این کدی ک باید توی اکتیویتی کریت بزاری اخر کدای تب لایوتت بزار مهندس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghost94 151
با سلام و عرض ادب
من در حال کار کردن با دیزاین ساپورت هستم و به یه مشکلی برخوردم که اگه کمک کنید ممنون میشم
چجوری میتونم فونت TabLayout ها رو عوض کنم ؟؟
من از این کد استفاده میکنم :
TabLayout.SetTabText که توی این تابع دو تا آرگومان قرار میگیره که اولیش موقعیت و دومیش متن هستش
چجوری فونت , سایز و ... رو برای متن عوض کنم ؟؟؟ از لیبل استفاده کردم که نشد !
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.