fazly 33 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ چطوری میشه آیتم های یه RecyclerView رو داخل ِDialog نشون داد ؟ راهنمایی لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fazly 33 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ یعنی چی؟ یعنی این که recycler view رو میخوام تو پنجره ی dialog نمایش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fazly 33 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ فک کنم باید کاستوم دیالوگ بسازی و توی ایکس ام ال هاش ویو ریسایکلر ویوت رو بزاری بقیشم ک مشخصه ی ویدیو در مورد کاستوم دیالوگ داشتم پیدا کنم واستون اپلود میکنم ممنون بابت پاسختون با کاستوم دیالوگ کار کردم ولی وقتی ایتم هامو به ريساسکلرویو میدم تو دیالوگ لود نمیشن ولی داخل اکتیویتی راحت لود میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون بابت پاسختون با کاستوم دیالوگ کار کردم ولی وقتی ایتم هامو به ريساسکلرویو میدم تو دیالوگ لود نمیشن ولی داخل اکتیویتی راحت لود میشن دارم اموزششو میزارمم انجمن حالا وقتی گذاشتم خودتم باهاش ی تست بزن شاید شد هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ یعنی این که recycler view رو میخوام تو پنجره ی dialog نمایش بدم آهاا حالا بگذریم از اینکه واسه چی میخوای همچین کاری بکنی چون ریسایکر ویو اصلا استفادش این نیست شما با یه popupwindow و یه layoutinflator میتونید اینکار رو انجام بدید دقیقا همون کارایی که واسه لود توی اکتیویتی انجام میدادی همین جا انجام بده منتها دیگه لیوت رو inflat کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ یعنی چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ چطوری میشه آیتم های یه RecyclerView رو داخل ِDialog نشون داد ؟ راهنمایی لطفا فک کنم باید کاستوم دیالوگ بسازی و توی ایکس ام ال هاش ویو ریسایکلر ویوت رو بزاری بقیشم ک مشخصه ی ویدیو در مورد کاستوم دیالوگ داشتم پیدا کنم واستون اپلود میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fazly 33
چطوری میشه آیتم های یه RecyclerView رو داخل ِDialog نشون داد ؟
راهنمایی لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.