Negan 1,300 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ خب شاید بخواید یه دیالوگ بسازید که بتونید شخصی سازیش کنید و هرچیزی ک میخواید توش قرار بدید خب میخوام اینکار رو به شکل متریال هم انجام بدیم کـه خوشگلترم باشه بعد ساخت پروژه تو گریدل این کتابخونه هارو اضافه کنید و دوباره پروژه رو سینک بفرمایید compile 'com.android.support:appcompat-v7:23.3.0' compile 'com.android.support:cardview-v7:23.3.0' حالا توی لایوت اصلی یه باتن بزارید که وقتی روش کلیک کردیم دیالوگ رو نشون بده به این صورت میشه <Button android:layout_width="match_parent" android:layout_height="wrap_content" android:text="Show AlertDialog :|" android:id="@+id/btndialog"/> خب این مشخصاب باتن ما هست حالا باید یه لایوت برای دیالوگ بسازیم و من میام از کارد ویو استفاده میکنم برای اینکار روی پوشه لایوت کلیک راست کنید و یه فایل xml جدید بسازید به این صورت توی تصویر بالا روت المنت رو کارد ویو گذاشتیم خب حالا وارد لایوتش میشم و توی کارد ویو یه ریلیتو لایوت میزاریم که بتونم اجزای دیالوگ رو بهش اضافه کنیم خب من میخوام دیالوگم یه هدر داشته باشه و یه قسمت هم زیر هدر برای سایر اجزا خب اول بیام با نقاشی نشونتون بدم دقیقا دنبال چی هستم خب برای اینکه یه هدر اضافه کنیم توی ریلیتیو لایوتی که اجزا توشه یه ریلیتیو دیگه میزاریم به این شکل خب حالا توی هدر یه تکست میزاریم و توی قسمت پاین هدر هم یک باتن کلوز کردن دیالوگ میزارم با استایل مخصوصش که این هم کد کل کار ما هستش <RelativeLayout android:layout_width="match_parent" android:layout_height="300dp"> <RelativeLayout android:layout_width="match_parent" android:layout_height="120dp" android:background="@color/colorPrimaryDark"> <TextView android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" android:text="Header AnswerCenter" android:gravity="center" android:textSize="26dp" android:textColor="#ffffff"/> </RelativeLayout> <Button android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:layout_alignParentBottom="true" android:layout_alignParentRight="true" style="@style/Base.Widget.AppCompat.Button.Borderless.Colored" android:text="close" android:layout_marginBottom="5dp" android:layout_marginRight="5dp" android:onClick="CloseBtn" /> </RelativeLayout> توی کلاس مین اکتیویتی این دوتارو قبل از متد onCreate تعرفی میکنیم حالا توی خود onCreate باتنی رو ک از قبل برای نمایش دیالون تعبیه کرده بودیم رو فایند میکنیم و براش متد ان کلیک لیستنر هم میزاریم عکس پایین گویا این کار ما هستش خب توی رویداد کلیک میایم و لایوت رو به الرت دیالوگمون میدیم به این صورت AlertDialog.Builder dialBuilder = new AlertDialog.Builder(MainActivity.this); LayoutInflater inflater = MainActivity.this.getLayoutInflater(); View dialogView = inflater.inflate(R.layout.customcialog_cc, null); dialBuilder.setView(dialogView); alertDialog = dialBuilder.create(); alertDialog.show(); عکس پایین رو ببینید تا متوجه بشید حالا بیرون متود ان کریت یه متود برای همون دکمه توی الرت دیالون یک رویداد میزاریم ک دیالوگ رو ببنده public void CloseBtn(View view){ alertDialog.cancel(); } به همین سادگی و خوشمزگی خب حالا میریم تا پیشنمایش رو داشته باشیم :دی خب دیگ خودتون راحت میتونین بهش با لایوت دیالوگ ویو های مختلفی رو توش اضافه کنید شرمنده اگ مبتدیه اموزش ( خودم مبتدی ام ) در برابر اموزشای اساتید چیزی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ تشکر از آقای فرجی عزیز آموزشت یک طرف آهنگ سیروان خسروی که داشتی گوش میدادی هم یک طرف دوست دارم زندگی رو http://s4.picofile.com/file/7801919672/Sirvan_Khosravi_Doost_Daram_Zendegiro.mp3.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ تشکر از آقای فرجی عزیز آموزشت یک طرف آهنگ سیروان خسروی که داشتی گوش میدادی هم یک طرف دوست دارم زندگی رو http://s4.picofile.com/file/7801919672/Sirvan_Khosravi_Doost_Daram_Zendegiro.mp3.html ریزبینین خودم اصلا حواسم به عکس مکسا نبوده خخ ولی خب سیروان انگاش انرژی میده کلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.