seyyedali 77 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان آیا استاتوس بار رو میشه مثل شکل های زیر کرد؟ عکس هارو پیوست کردم اگه دقت کنید تو عکس های شماره 1 تا 3 فقط استاتوس بار رنگی هست و قسمت پایین و دکمه هوم رنگی نیست ولی تو عکس شماره 6 که کاملا آبی هست روشی تو انجمن گفته شده که هم بالا و هم پایید رو رنگی میکنه.کسی از دوستان راهی بلده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ http://answercenter.ir/topic/14690-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%86%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ توی منیفست برنامتون این کدها رو اضافه کنید مثل عکس آخر میشه SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> <item name="android:windowTranslucentNavigation">true</item> </style> </resources> ) و باید مثل عکس زیر بشه هرکدوم رو نخواستید میتونید بجای true مقدار false قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ توی منیفست برنامتون این کدها رو اضافه کنید مثل عکس آخر میشه SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> <item name="android:windowTranslucentNavigation">true</item> </style> </resources> ) و باید مثل عکس زیر بشه هرکدوم رو نخواستید میتونید بجای true مقدار false قرار بدید . . . . دوست من ممنون ولی میخام مثل عکس آخر نباشه مثل سه تا عکس بالا باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۵ دوست من ممنون ولی میخام مثل عکس آخر نباشه مثل سه تا عکس بالا باشه من چی گفتم؟ گفتم هرکدوم رو نخواستی false بزار! فقط کافیه یخورده تلاش کنی SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> <item name="android:windowTranslucentNavigation">false</item> </style> </resources> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyedali 77 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ بابا حلالت ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyyedali 77
سلام دوستان آیا استاتوس بار رو میشه مثل شکل های زیر کرد؟
عکس هارو پیوست کردم
اگه دقت کنید تو عکس های شماره 1 تا 3 فقط استاتوس بار رنگی هست و قسمت پایین و دکمه هوم رنگی نیست
ولی تو عکس شماره 6 که کاملا آبی هست روشی تو انجمن گفته شده که هم بالا و هم پایید رو رنگی میکنه.کسی از دوستان راهی بلده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.