رفتن به مطلب
  • 0

ساخت مولتی تاچ(در ازای 50 هزار پوش نوتیفیکیشن)


mohammade79

سوال

سلام دوستای گلم دارم یه برنامه میسازم که یه چیزی تو مایه های چنگ میشه و اینکه 19 تا سیم دارم مثل گیتار یا پیانو میخوام وقتی دستمو از بالا به پاین اوردم هر سری صدا تک تک سیم ها پخش بشه . ساز قانون رو دیدم ولی اینجوریه که وقتی شما میکشی پایین یبار پخش میشه تا صدا تموم بشه و دوباره باید بزنی یعنی نمیشه پشت سر هم زد . هر کس بتونه این کارو بران انجام بده تو برنامه براش 50 هزار تا پوش میزنم در عوض لطفی که بهم کرده ممنون از استاید عزیز

http://www.aparat.com/v/Sz94E

مثلا این گیتارو ببینید وقتی از بالا میاره پایین هر ثانیه صدا مجدد پخش میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

#Region  Project Attributes 
	#ApplicationLabel: ساز قانون دانشجو
	#VersionCode: 1
	#VersionName: 1.0.0
	'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait.
	#SupportedOrientations: unspecified
	#CanInstallToExternalStorage: False
 
#End Region

#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: False
	#IncludeTitle: True
#End Region

Sub Process_Globals

End Sub

Sub Globals
Dim g As Gestures
Dim id As Int
Private Label1 As Label
Private Label2 As Label
Private img1 As Button
Private img2 As ImageView
Private img3 As ImageView
Private img4 As ImageView
Private img5 As ImageView
Private img6 As ImageView
Private img7 As ImageView
Private img8 As ImageView
Private img9 As ImageView
Dim m,m2,m3,m4,m5,m6,m7,m8 As MediaPlayer
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("a")
g.SetOnTouchListener(Activity,"Panel1_touchMe")

m.Initialize2("m1")
m2.Initialize2("m2")
m3.Initialize2("m3")
m4.Initialize2("m4")
m5.Initialize2("m5")
m6.Initialize2("m6")
m7.Initialize2("m7")
m8.Initialize2("m8")
m.Load(File.DirAssets,"1.mp3")
m2.Load(File.DirAssets,"2.mp3")
m3.Load(File.DirAssets,"3.mp3")
m4.Load(File.DirAssets,"4.mp3")
m5.Load(File.DirAssets,"5.mp3")
m6.Load(File.DirAssets,"6.mp3")
m7.Load(File.DirAssets,"7.mp3")
m8.Load(File.DirAssets,"8.mp3")


End Sub

Sub Panel1_touchMe(View As Object, PointerID As Int, Action As Int, X As Float, Y As Float) As Boolean

Dim ix, iy As Int
For i = 0 To g.GetPointerCount-1
id = g.GetPointerID(i)
ix = g.GetX(id)
iy = g.GetY(id)
If ix > img1.Left And ix < img1.Left + img1.Width And iy > img1.Top And iy < img1.Top + img1.Height Then
m.Play
Else If ix > img2.Left And ix < img2.Left + img2.Width And iy > img2.Top And iy < img2.Top + img1.Height Then
m2.Play
Else If ix > img3.Left And ix < img3.Left + img3.Width And iy > img3.Top And iy < img3.Top + img3.Height Then
m3.Play 
Else If ix > img4.Left And ix < img4.Left + img4.Width And iy > img4.Top And iy < img4.Top + img4.Height Then
m3.Play
Else If ix > img5.Left And ix < img5.Left + img5.Width And iy > img5.Top And iy < img5.Top + img5.Height Then
m4.Play
Else If ix > img6.Left And ix < img6.Left + img6.Width And iy > img6.Top And iy < img6.Top + img6.Height Then
m5.Play 
Else If ix > img7.Left And ix < img7.Left + img7.Width And iy > img7.Top And iy < img7.Top + img7.Height Then
m6.Play
Else If ix > img8.Left And ix < img8.Left + img8.Width And iy > img8.Top And iy < img8.Top + img8.Height Then
m7.Play
Else If ix > img9.Left And ix < img9.Left + img9.Width And iy > img9.Top And iy < img9.Top + img9.Height Then
m7.Play
End If
Next
Return True ' need to return true otherwise we don't get any other events in the gesture
End Sub
Sub Activity_Resume
'parse(Activity.GetStartingIntent)
End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

'Sub parse(st As String)
'Dim s As Matcher
' s = Regex.Matcher("dat=\S+",st)
' Do While s.Find
'  Log(s.Match)
' Loop
'End Sub
'
'Sub playMedia(index As Int)
'media1(index).Play
'End Sub

دوستان با این کد تونستم مولتی تاچ روی همه سیم ها کیلیک کنم حالا یه مشکلی هست اونم اینه که تا صدای سیم قطع نشه نمیشه دوباره روش زد چیکار باید کنم 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک سوال ؟!

شما مطمئنید سورسی رو که بنده نوشتم به کارتون نمیاد ؟؟؟

اون سورس رو بنده تست کردم شما اگر میلیون بار هم کلیک کنی همون لحظه اهنگش پخش میشه.

در ضمن برای ساختن همچین برنامه ای نیازی به استفاده از مدیا پلیر نیستش

از SoundPool  باید استفاده کنید، این کدها، کدهای ساز قانون هستش و کارایی خوبی نداره و خیلی از کدها اضافه  هستش.کدی رو که بنده نوشتم داینامیک هستش و خیلی راحت تر قابل توسعه هستش.

شما سورسی رو که بنده نوشتم رو قشنگ تست کنید دوستم متوجه میشید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک سوال ؟!

شما مطمئنید سورسی رو که بنده نوشتم به کارتون نمیاد ؟؟؟

اون سورس رو بنده تست کردم شما اگر میلیون بار هم کلیک کنی همون لحظه اهنگش پخش میشه.

در ضمن برای ساختن همچین برنامه ای نیازی به استفاده از مدیا پلیر نیستش

از SoundPool  باید استفاده کنید، این کدها، کدهای ساز قانون هستش و کارایی خوبی نداره و خیلی از کدها اضافه  هستش.کدی رو که بنده نوشتم داینامیک هستش و خیلی راحت تر قابل توسعه هستش.

شما سورسی رو که بنده نوشتم رو قشنگ تست کنید دوستم متوجه میشید.

سلام ارتا جان بله من همیشه شما رو قبول دارم تو برنامه نویسی ولی یه مشکلی داره این سورس اونم اینه که سورس شما دیلی داره یکم اگه اون رفع بشه دیگه مشکلی نداره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه ممنون اصلا کمکم نکرد این سورس بازم روی مولتی  تاچش مشکل هست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه ممنون اصلا کمکم نکرد این سورس بازم روی مولتی  تاچش مشکل هست

مشکل تاچش چی بود ؟

میشه واضح تر بگید!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببیینید آرتا جان من میخوام مثل این لینک (http://www.aparat.com/v/Sz94E) یه برنامه بسازم مثلا یه گیتار وقتی روش از بالا به پایین میکشی باید همه سیماش همون ثانیه صدا بدن اینا کمی دیلی دارن و همون ثانیه عمل نمیکنن 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...