nariman-shadow 32 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان این تایپیک یه نظر سنجی دوره اموزشی اچ تی ام ال میخوام بزارم از صفر تا 100 کسی دوست داره ؟؟ یعنی اینهمه زحمت میکشیم کسی میخواد ... لطفا همه نظر بدن اگه بخواین من فیلم رو شروع کنم! مرسی راستی من با ادمین فروم راجب این کار صحبت نکردم نظر ادمینم مهمه واسمون ممنون!*خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 شماره عضویت: 96 *mail* سلام . جزء 100 تای اول هستیا حقیقت بنده نظر خاصی ندارم. اگه دوستان علاقه مند پیدا بشن خیلی هم خوبه و کاربرهای بیشتری جذب انجمن میشن. اجازه بدید دوستان نظراتشون رو بگن اگه علاقه مندان واقعی وجود داشته باشن خب بدون شک شما هم حمایت انجمن رو دارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 بعله من خیلی وقت پیش عضو بودمو میامدم تو سایت ولی مخفیانه خخخ *باکلاس* بعله اگه تشکرا یا نظراتشون خوب باشه من اموزشاتو میزارم بازم همه چی به اونا بستگی داره بعد این اموزش اچ تی ام ال سی اس اس رو یاد میدم اگه راضی باشین!*زبونک* به امید نظرات خوب من منتظرم *نمیدونم* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 بعله من خیلی وقت پیش عضو بودمو میامدم تو سایت ولی مخفیانه خخخ *باکلاس*بعله اگه تشکرا یا نظراتشون خوب باشه من اموزشاتو میزارم بازم همه چی به اونا بستگی داره بعد این اموزش اچ تی ام ال سی اس اس رو یاد میدم اگه راضی باشین!*زبونک* به امید نظرات خوب من منتظرم *نمیدونم* php کار نیستید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 پی اچ پی هم بلدم ولی قدم به قدم باید اموزش بدم باید اچ تی ام ال بدم بعد بیام سی اس اس بعد بیام پی اچ پی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 HTML یعنی چی؟ طراحی سایت؟ مدیریت سایت؟ یا طراحی بازی تحت وب؟ HTML5 یا HTML4؟ این کل اطلاعات من درباره html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سلام من اچ تی ام ال رو آموزش میدم با سی اس اس شما پی اچ پی رو توضیح بدید که سریع پیش بریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اچ تی ام ال زبانی هست که مرور گر وب برای باز کردن یه وبگاه استفاده میکنه و اگه بخوای به اندروید ربط بدی فکر کنم به وببروزر ربطی داره باید یاد داشته باشین! و میتونید این اموزشاتو پست سر بگزارید در امد زدایی کنید من خودم به شخصه هفتگی 200ت به بالا از طراحی سایت در میارم! ممنون از نظرتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 ارمین جان اخه نمیشه من اچ تی ام ال و اینا رو میخوام بصورت قدم به قدم برم و کدنویسی من با شما فرق داره هر طراح سایتی یه جوری کد مینویسه بعدم من خودم سایت طراحی سایت دارم redroz.ir میتونید یه قالب مثله قالب سایت رد رز بسازید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 به نریمان خخخخخخ تو کجا اینجا کجا خخخ منم میتونم کمکت کنم تو اموزش ها اگه خاستی *همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اره php یاد بدید بهتره اگه در توانتون هست هر دو کنار هم یاد بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 چشم سعی میکنم اول اموزش اچ تی ام ال بدیم تو 8جلسه تمومش میکنیم بعد سی اس اس که کمتر از 6 جلسه میکنیمش و اونوقت میریم پی اچ پی نظر یا ایده دگ هم دارید میتونید بگین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 spam ها پاک شدند موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmadsolgi 11 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سلام اساتید خیلی عالیه بسیااااااااااااااااااار عاااااااااااااالی منتظر اچ تی ام ال هستیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmadsolgi 11 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 آیا رایگانه یا باید هزینه بدیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mansour 39 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 ســـــــلام من دیدم تاپیک بالا اومده تاپیک دادم *خنده* من اچ تی ام ال رو دوست دارم *لال* اگه واقــعا میتونین استـــــــارت بدین بـا تشکر فراوان *مرسی* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 بنده نظرم روی php هست چون واقعا پر کاربرد هست توی اندروید نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nariman-shadow 32 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 بعله من فردا شروع میکنم.... مهدی داداش اسکایپ جایی هستی ایدی بده ؟؟ یاهو باشی بهتره؟؟ ایدی بده کارت دارم! اچ تی ام الم دوستان دوست داشتن خوب اگه ادمینم بخواد میزارم و پی اچ پی هم بعد این میزارم فرقی نمیکنه! کلا چند هفته مثلا اول عید میایم با پی اچ پی عیدی میدیم خخخ راستی این اموزشات همه رایگانه ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 بعله من فردا شروع میکنم....مهدی داداش اسکایپ جایی هستی ایدی بده ؟؟ یاهو باشی بهتره؟؟ ایدی بده کارت دارم! اچ تی ام الم دوستان دوست داشتن خوب اگه ادمینم بخواد میزارم و پی اچ پی هم بعد این میزارم فرقی نمیکنه! کلا چند هفته مثلا اول عید میایم با پی اچ پی عیدی میدیم خخخ راستی این اموزشات همه رایگانه ممنون از همه Skype: Metiux.izadi *give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2015 خوبه خیلی ها Html بلد نیستن که نیاز هست واقعا بلد باشن. اگه php هم باشه عالیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.