مهمان ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۵ سلام آموزش گویای همه چیز هست فقط کدهایی که داخل آموزش استفاده شد را اینجا قرار میدم ----- #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity ----- SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> </style> </resources> ) دانلود : لینک رمز فایل : www.answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ وقتی من ران میگیرم این ارور میاد B4A version: 6.00 BETA #1 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error Error parsing metadata file: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\tools\..\extras\android\m2repository\com\android\support\support-v4\maven-metadata.xml لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ وقتی من ران میگیرم این ارور میاد B4A version: 6.00 BETA #1 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error Error parsing metadata file: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\tools\..\extras\android\m2repository\com\android\support\support-v4\maven-metadata.xml من اپ کامپت 3.2 راه انداختم تو این ورژن مقل قبل نباید آدرس extras و.. بدی و فقط #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity همین کفایت میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ من اپ کامپت 3.2 راه انداختم تو این ورژن مقل قبل نباید آدرس extras و.. بدی و فقط #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity همین کفایت میکنه منم فقط همین کد رو گزاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ منم فقط همین کد رو گزاشتم پس sdk ناقصه ی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ پس sdk ناقصه ی داره sdk رو حذف کردم و از sdk دیگه استفاده کردم باز همین ارور پا بر جا بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ این اپ کامپت کلا رو مخه خود من بارها بارها ور رفتم نشد که نشد (چه فیلم های رو پاک نکردم که جا داشته باشم برای sdk ) آخرش ویندوز عوض کردم و یه sdk کاملو دانلود کردم و مشکلم حل شد حالا اینکه میگید با وجود sdk کامل بازم ارور میده من نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ sdk جدید ریختم الان این ارور رو میده B4A version: 6.00 BETA #1 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام آموزش گویای همه چیز هست فقط کدهایی که داخل آموزش استفاده شد را اینجا قرار میدم ----- #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity ----- SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> </style> </resources> ) دانلود : لینک رمز فایل : www.answercenter.ir دانلود کردم ولی نه اکسترکت میشه و نه میتونم داخلش رو ببینم یا رمزی رو که گفتید رو بزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ Winrar ورژن ۵ استفاده کنید Sent from my iPhone using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ sdk جدید ریختم الان این ارور رو میده B4A version: 6.00 BETA #1 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-v4 شما sdk تون آپدیت نیست صد درصد .. درضمن ورژن 6 بتا استفاده کردین که با appcompat3 مشکل داره یکم .. باید نسخه نهایی که بتا نیست رو از انجمن دانلود و نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اروری جدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اروری جدید 1- از B4A 6 غیر بتا استفاده کنید.2- بررسی کنید API انتخاب شده در بخش Configure Paths درست باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ آقای آرانی من دو بار دانلود کردم ولی اکسترکت نمیشه،میخوام باز کنم ارور ميده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ آقای آرانی من دو بار دانلود کردم ولی اکسترکت نمیشه،میخوام باز کنم ارور ميده ورژن winrar ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اروری جدید کتابخانه ی AppCompat 3.20 رو تیک بزنید درست میشه و حتما از B4a در انجمن استفاده کنید http://answercenter.ir/topic/15069-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-b4a-v60-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
megacpu 16 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام این نسخه فقط روی اندروید 6 کار میکنه؟ من روی شبیه ساز 4.3 زدم has stopped میده sdk هم 6 دانلود کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام این نسخه فقط روی اندروید 6 کار میکنه؟ من روی شبیه ساز 4.3 زدم has stopped میده sdk هم 6 دانلود کردم ایراد از Build-tools است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
megacpu 16 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ ایراد از Build-tools است تصویر فایل هایی که بروز کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ یکبار Build tools را حذف و دوباره نصب کنید . (جتما از طریق خود SDK) تیک هیتلر در بخش Log B4A را بردارید و اجرا کنید وقتی در لاگ اررور مشاهده کردید تصویر آن را بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.