Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ تصویر فایل هایی که بروز کردم اولا شما ورژن build-tools تون 23.0.2 هستش که باید 23.0.3 باشه این از این دوما شما اصلا sdk-tools رو نصب نکردی نسخه preview مشکل داره و حتما هم api 23 رو استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من پروژه رو ران میکنم این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من پروژه رو ران میکنم این ارور رو میده Untitled.png مشکل از بیلد تولس استSent from my iPhone using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ مشکل از بیلد تولس است Sent from my iPhone using Tapatalk من همشون رو پاک کردم و فقط نسخه 23.0.3 رو نگه داشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ من همشون رو پاک کردم و فقط نسخه 23.0.3 رو نگه داشتماز طریق sdk همرو حذف کنید و فقط همین نسخه را با دی پی ان و بدون اون روش های mirror نصب کنید از خود ریپو هاSent from my iPhone using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ اولا شما ورژن build-tools تون 23.0.2 هستش که باید 23.0.3 باشه این از این دوما شما اصلا sdk-tools رو نصب نکردی نسخه preview مشکل داره و حتما هم api 23 رو استفاده کنیدالبته من باهاتون مخالفم چون من خودم با همین ورژن راحت کار میکنم فیلم رو هم اگر ببینید رو کیت کت اپو تست میکنمSent from my iPhone using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ از طریق sdk همرو حذف کنید و فقط همین نسخه را با دی پی ان و بدون اون روش های mirror نصب کنید از خود ریپو ها Sent from my iPhone using Tapatalk سلام اینکارو کردم ولی بازم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ کسی نمیدونه ؟ یکی راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ با این چی باید کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
susa 25 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/05/16, 21:39:03، افشین ارانی گفته است : سلام آموزش گویای همه چیز هست فقط کدهایی که داخل آموزش استفاده شد را اینجا قرار میدم ----- #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity ----- SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MyAppTheme") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="@style/Theme.AppCompat.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="colorAccent">#FFA726</item> </style> </resources> ) دانلود : لینک رمز فایل : www.answercenter.ir سلام داداش من میخوام از اکشن بار خود آندروید استفاده کنم ولی هرچی DarkActionBar مینویسم اررور theme.xml میده ، چرا؟ اینم اررورش: res\values\theme.xml:3: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name '@style/Theme.AppCompat.DarkActionBar'. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msm4all 0 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ سلام من خیلی جستجو کردم تا ببینم مشکل اینکه چرا appcompat 3.3 چرا روی اندروید 4.4.4 جواب نمیده اما به هیچ جوابی نرسیدم من از b4a6.3 استفاده میکنم از نسخه های پایین هم استفاده کردم اما وقتی روی گوشی و اندروید زیر 5 تست میکنم ارور میده و برنامه رو سریع می بنده کسی می تونه کمکم کنه تا مشکلم حل بشه کلا متریال با appcompat برای اکشن بار رو نتونستم راه بندازم دوستان لطف منند بگن چطوری مشکل unfutunatly close رو حل کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۵ در 37 دقیقه قبل، msm4all گفته است : سلام من خیلی جستجو کردم تا ببینم مشکل اینکه چرا appcompat 3.3 چرا روی اندروید 4.4.4 جواب نمیده اما به هیچ جوابی نرسیدم من از b4a6.3 استفاده میکنم از نسخه های پایین هم استفاده کردم اما وقتی روی گوشی و اندروید زیر 5 تست میکنم ارور میده و برنامه رو سریع می بنده کسی می تونه کمکم کنه تا مشکلم حل بشه کلا متریال با appcompat برای اکشن بار رو نتونستم راه بندازم دوستان لطف منند بگن چطوری مشکل unfutunatly close رو حل کنم داداش شما تاپیک کتابخونه ی اپکامپت رو داخل سایت اصلی داداش مطالعه میکردید داخل همون تاپیک خود سازنده توضیح داده که این مشکل به چه دلیل ایجاد میشه به تمام دوستان توصیه میکنم همیشه تاپیک های خود کتابخونه ها بهمراه سمپل های اصلی رو مطالعه کنن و ببینن بیاد دستشون که این کتابخونه چه پیش نیازهایی داره و چجوری باید ازش استفاده کرد . In Android SDK-Manager be sure that the "Android SDK Build-tools" 23.0.3 is installed! Deinstall all other versions so 23.0.3 is the only one installed! If you leave older versions of build tools installed your compiled app may work on Android 5.0 and above but it will fail on older Android versions like KitKat. همون جور که گفته برید داخل SDK و تمام Android sdk build tools هایی که نسخشون کمتر از 23.0.3 هست رو پاک کنید این مشکلتون حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msm4all 0 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ در 17 ساعت قبل، امین پوراباذری گفته است : داداش شما تاپیک کتابخونه ی اپکامپت رو داخل سایت اصلی داداش مطالعه میکردید داخل همون تاپیک خود سازنده توضیح داده که این مشکل به چه دلیل ایجاد میشه به تمام دوستان توصیه میکنم همیشه تاپیک های خود کتابخونه ها بهمراه سمپل های اصلی رو مطالعه کنن و ببینن بیاد دستشون که این کتابخونه چه پیش نیازهایی داره و چجوری باید ازش استفاده کرد . In Android SDK-Manager be sure that the "Android SDK Build-tools" 23.0.3 is installed! Deinstall all other versions so 23.0.3 is the only one installed! If you leave older versions of build tools installed your compiled app may work on Android 5.0 and above but it will fail on older Android versions like KitKat. همون جور که گفته برید داخل SDK و تمام Android sdk build tools هایی که نسخشون کمتر از 23.0.3 هست رو پاک کنید این مشکلتون حل میشه من دقیقا همین کار رو کردم اما بازم وی کیت کت ارور میده فقط نسخه 23.0.3 رو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msm4all 0 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ کسی کمک نمی کنه>؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rohi 0 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ Error parsing metadata file: H:\android-sdk-windows\tools\..\extras\android\m2repository\com\android\support\appcompat-v7\maven-metadata.xml این ارور مال چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۶ در در 1395/10/02, 07:33:59، msm4all گفته است : کسی کمک نمی کنه>؟ منم امروز درگیر این قضیه بودم .از 23.0.3 به پایین رو حذف میکردم از خود sdk , باز هم زیر 5 اجرا نمیشد .چون وقتی حذف میکردم .باز هم توی پوشه ی build-tools باقی میموند .رفتم توی پوشه build-tools از 23.0.3 به پایین رو حذف کردم اکی شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۶ سلام من همه نکتههایی که داخل فیلم گفتید رو انجام دادم ولی باز این ارور رو میده عکس ارور کل sdk رو هم اپدیت کردم و همش بروزه ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.