Zaz00099 0 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام یه برنامه درست کنم که در اکتیویتی دوم با دیتا بیس یه سری مطلب نوشتم و سورس رو هم در پیوست قرار میدم که مشکلش اینه که وقتی دکمه رو فشار میدم و میخوام بین دو اکتیویتی سوییچ کنم متوقف میشه. لطفا مشکل سورسم رو بهم بگید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام یه برنامه درست کنم که در اکتیویتی دوم با دیتا بیس یه سری مطلب نوشتم و سورس رو هم در پیوست قرار میدم که مشکلش اینه که وقتی دکمه رو فشار میدم و میخوام بین دو اکتیویتی سوییچ کنم متوقف میشه. لطفا مشکل سورسم رو بهم بگید. باور کنید ما علم غیب نداریم :| فک کنم اقای ایزدی اینو باید به صورت پاپ اپ موقع ایجاد تاپیک به انجمن اضافه کنن اطلاعات بیشتر بدین و دیباگ کنید ببینید کدوم خط ارور داره و کد هاتونو توی تگ کد بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Zaz00099 0
با سلام
من میخوام یه برنامه درست کنم که در اکتیویتی دوم با دیتا بیس یه سری مطلب نوشتم و سورس رو هم در پیوست قرار میدم که مشکلش اینه که وقتی دکمه رو فشار میدم و میخوام بین دو اکتیویتی سوییچ کنم متوقف میشه.
لطفا مشکل سورسم رو بهم بگید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.