Negan 1,300 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ من هیچ وقت کتاب ننوشتم !! یه اپ دارم آموزش کسب و کاره که اونم کتاب نیس راهنمای استفاده از سایته. گرافیک خوبه ایده تکراری. حیف وقتی که پای این گذاشتی بهت 10 میدم تا دفعه بعدی رو یه آپ اساسی کار کنی. ایشالله بعدیشو یه درست حسابی کار میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۵ اختیار داری داداش شما برنامه هاتو بزار من خودم اولین نظرو میدم اگه زنده بودم بفرما http://answercenter.ir/topic/15673-%D8%B6%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein16 0 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/05/26, 15:02:40، محمـد گفته است : دوستان منتشر شدش خوشحال میشم یه پنج ستاره مهمونم کنید :دی کافه بازار، برنامههای اندروید برای ایرانیان سورسشم به زودی میزارم واستون فقط باید دست ب جیب بشین و اریا لیست ویو و پارس تولبارو بخرید خخخ سلام داش سورسشو کی می زاری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، amirhossein16 گفته است : سلام داش سورسشو کی می زاری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.